Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta (10g)

Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta – adaugata la borhot, must sau vin proaspat obtinut, aceasta enzima contribuie la eliberarea aromelor, spre obtinerea unui produs cu gust rafinat, fructat.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Betaadaugata la borhot, must sau vin proaspat obtinut, aceasta enzima contribuie la eliberarea aromelor, spre obtinerea unui produs cu gust rafinat, fructat.

Caracteristici si administrare Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta

Pentru ca Lallzyme Beta sa produca rezultatele scontate, trebuie sa mentinem temperatura produsului tratat in intervalul de 12°-20°C. Astfel, enzima isi face efectul in decursul a 3-4 saptamani.

  • doza este de 5g/hL vin alb tanar sau borhot
  • enzima se dizolva cu atentie in apa calda (temperatura intre 15°C si 25°C) in proportie de 1g/100mL
  • solutia obtinuta se adauga in borhot aflat la finalizarea dezvoltarii, in must fermentat aproape complet sau in vin tanar
  • este recomandat ca limpezirea vinului sa se realizeze dupa 4 saptamani de la folosirea enzimei, deoarece bentonita o poate dezactiva, oprind procesul de eliberare a aromelor

Un vin cu gust fructat, echilibrat se obtine folosind Enzima pentru eliberarea aromelor Lallzyme Beta!

Specificatii

Producator Danstar Ferment AG
Ambalaj Plic 10 g
Utilizare produs eliberarea aromelor

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie