Batoane de ingrasamant Florimo universal

Batoane Florimo- ingrasamant cu utilizare universala, pentru plante ornamentale de interior sau balcon, verzi sau inflorite, cu continut de GUNAO original.

10

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Batoane de ingrasamant Florimo universal

Batoanele de ingrasamant Florimo universal sunt un ingrasamant sub forma de batoane speciale cu continut de substante nutritive.

Asigura absorbtia eficienta -lent si durabil- a substantelor nutritive de catre plante; adjuvant in dezvoltarea viguroasa a plantelor.

Batoanele Florimo contin ingrasamant chimic EK, cu amestec de azot-9,2%, fosfor-7%, potasiu-7,8%, dizolvabil in apa, magneziu-2%. Legarea substantelor se face cu GUANO original- excremente acumulate de pasari acvatice si lilieci, un feretilizator natural foarte eficient, bogat in azot, potasiu si fosfor, trei elemente indispensabile in cresterea plantelor; un produs foarte utilizat in agricultura organica.

Tuburile nutritive se folosesc pentru plantele ornamentale- orice tip de plante verzi sau inflorite, de interior si pentru balcon.

Aplicare Batoane de ingrasamant Florimo universal

Tubul nutritiv se introduce in pamant in intregime, intre planta si marginea ghiveciului→se uda cu apa conform nevoilor plantei; gunoirea plantei se repeta din 3 in 3 luni; in perioada octombrie-februarie se reduce cantitatea la jumatate.

Dozaj:

→ghiveci cu diametrul 12 cm-1 baton

→ghiveci cu diametrul 15 cm- 2 batoane

→ghiveci cu diametrul 18 cm- 3 batoane.

Pentru plante/ghivece mai mari se mareste numarul de batoane in mod proportional.

Avertizari! Se tine departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. Se evita contactul cu pielea si ochii. La contactul cu ochii se spala repede cu multa apa si se consulta medicul. Se poarta manusi de protectie corespunzatoare. Se interzice aruncarea ambalajului sau a resturilor in rauri si lacuri.

Produs neinflamabil. Termen de valabilitate- 5 ani. Contine 30 bucati.

Specificatii

Plante tratate Plante cu flori, Plante de balcon, Plante de interior, Plante ornamentale, Plante verzi
Producator Matecsa Kerteszeti
Elemente Azot (N), Fosfor (P2O5), Magneziu (MgO), Potasiu (K2O)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Cutie 45 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie