Seminte Aloe Vera 8 sem.

Seminte Aloe Vera 8 sem. – planta cu frunze carnoase si triunghiulare, ce atinge inaltimea de 35–45cm. Utilizati sucul si gelul de Aloe Vera pentru proprietatile antiinflamatoare, antiseptice si antiulceroase pe care le are.

 

5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Aloe Vera 8 sem.planta cu frunze carnoase si triunghiulare, ce atinge inaltimea de 35–45cm. Utilizati sucul si gelul de Aloe Vera pentru proprietatile sale antiinflamatoare, antiseptice si antiulceroase.

Caracteristici Seminte Aloe Vera 8 sem.

Aloe Vera este o planta medicinala de 35–45cm inaltime, ce dezvolta frunze lungi, triunghiulare si carnoase. Este o planta perena, suculenta, cu flori de culoare galbena. Pentru a se dezvolta optim, Aloe Vera necesita un sol bine drenat, alcatuit din amestecuri de pietris ascutit, nisip sau perlit. Se recomanda situarea plantei intr-o zona insorita, cu temperaturi ce nu coboara la limita inghetului. Fiind in mod nativ rezistenta la perioadele de seceta, Aloe Vera nu necesita o udare excesiva.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Aloe Vera 8 sem.

Semanare: aprilie. Aloe Vera poate fi cultivata atat in ghiveci, dar si in sere sau in camp, daca temperaturile depasesc 12 grade Celsius chiar si pe durata iernii. Schema de semanare este de 60 cm x 40 cm.

Recoltare: septembrie – octombrie.

Aloe Vera este recomandata atat pentru uz intern, cat si extern. Extractul din aceasta planta are importante beneficii in ceea ce priveste sanatatea pielii si a dintilor, buna functionare a sistemului imunitar si osos. Bogat in vitaminele A, B4, C, E si acid folic, dar si in calciu, cupru, zinc si seleniu, gelul din frunzele de Aloe Vera are efect de detoxifiere, antiseptic, purgativ.  

 

Specificatii

Producator Agrosel
Culoare Verde
Perioada de inflorire/coacere Septembrie, Octombrie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Ghivece si jardiniere, Terapeutic
Inaltime 30-45 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie