Plug reversibil pentru motosapa, Rotakt (mic, mare)

Plug reversibil pentru motosapa, Rotakt - plug reversibil alcatuit din 2 trupite, cu rasturnarea brazdei in directia de mers. Are avantajul intoarcerii plugului la activitatile de arat. Atasare in spatele motosapei usoara si rapida.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Plug reversibil pentru motosapa, Rotakt (mic, mare):

Plugul reversibil pentru motosapa, Rotakt are avantajul alcaturii din 2 trupite pentru usurarea activitatii de arat a pamantului prin intoarcerea plugului.

Plugul are rolul de a rasturna brazda de pamant pe o singura parte in directia de mers a motosapei.

Se ataseaza usor in spatele motosapei de partea fixa cu prindere prin bolt si siguranta.

Plugul reversibil pentru motosapa, Rotakt va spori gradul de confort in timpul utilizarii si va diminua timpul necesar realizarii lucrarilor de arat.

Poate fi folosit atat in gradinile din gospodarii, cat si la suprafetele de arat din camp.

Pentru o aderenta sporita, se vor utiliza si un set de roti metalice de diferite dimensiuni, in functie de tipul motosapei.

Plugul reversibil pentru motosapa, Rotakt modelul mic se poate folosi pentru variantele de motosapa de 7 CP sau mai mici din gama noastra→ Motosapa Rotakt ROG75 EC, Motocultor Rotakt RO75 ECO, Motosapa Rotakt ROG80Motosapa Rotakt RO500, Motosapa MGR BCS 210, Motosapa MGR BCS 750, Motocultor Rotakt RO105-7B.

Plugul reversibil pentru motosapa, Rotakt model mare este potrivit pentru utilajele mai mari din oferta noastra, cei peste 7 CP cum ar fi → Motosapa Rotakt ROG135E, Motocultor Rotakt RO105-13B, Motocultor Rotakt RO105-9B.

Alegeti modelul potrivit de plug reversibil, pentru utilajul Dumneavoastra!

Specificatii

Producator utilaj Rotakt

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie