Kobiol - insecticid pentru depozitare cereale (5ml, 10ml, 100ml, 1L)

Kobiol EC 25 - insecticid pentru depozitare cereale - combate molii, gargarite sau gandaci, cu efect rapid si vizibil, pentru depozite, cereale si legume depozitate. 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Kobiol EC 25 - insecticid pentru depozitare cereale

Kobiol EC 25 este un insecticid foarte eficient in combaterea insectelor din spatiile de depozitare si protejarea cerealelor si legumelor depozitate.

Substante active: Deltamethrine 2,5% w/w si Piperonyl Butoxyde 22,5 % w/w .Se prezinta sub forma de emulsie concentrata.

Kobiol EC 25 actioneaza prin contact si ingestie impotriva insectelor daunatoare cerealelor si legumelor depozitate, precum: Stipolius granaries, Oryzaephilus surinamensis, Plodia interpunctella, Rizopertadominica, Tribolium castaneum, Sitotroga cerealella, Callosobruchus chinesis, Drosophila melanogaster.

Cum aplicam Kobiol EC 25 - insecticid pentru depozitare cereale

→direct pe produse - cereale si legume depozitate; ofera protectie pentru o perioada de 6-10 luni, fara a mai fi nevoie de alte interventii. Cerealele se pot consuma dupa o zi de la aplicarea solutiei.

♦1L Kobiol EC 25/ 99L apa/ 100 tone boabe cereale

♦100ml Kobiol EC 25/ 10 L apa/ 10 tone boabe cereale/ 10mp suprafata de material de sac

♦10ml Kobiol EC 25/ 1L apa/ 1 tona boabe cereale.

→in spatiile de depozitare - Kobiol EC 25 se poate utiliza pentru dezinsectia suprafetelor pe care/in care urmeaza sa fie depozitate cerealele. Pentru o suprafata de 100-150m² sunt necesari 50-100ml Kobiol EC 25/ 5 L apa.

Tratamente tip ceata termica- calda/rece:

→ impotriva moliilor, 1 parte produs cu 9 parti distilat de petrol, naftalina sau kerosene 1 L concentrate + 9 L diluant.

→ impotriva gargaritelor, gandacilor se adauaga 1 parte produs la 1 parte distilat de petrol sau kerosene (1L concentrate + 1 L diluant).

In cele doua cazuri se folosesc 250 ml solutie de lucru pentru o suprafata de 1000m³.

Sunt necesare utilaje specifice pentru producerea cetii termice. Aceste tratamente scot la suprafata si ucid daunatorii ascunsi in cele mai greu accesibile locuri. 

Kobiol EC 25 asigura remanenta deosebita atat prin tratamentul pe suprafata de depozitare, cat si prin cel in care solutia se aplica diect pe produs, formand o pelicula de substanta protectoare.

 

Specificatii

Plante tratate Cereale
Producator Bayer CropScience
Substanta activa Deltametrin, Piperonil butoxid
Aplicare produs Depozite
Ambalaj Flacon 1 L, Flacon 10 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie