Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna! Livrarea se va face incepand cu 15 septembrie! 

Pentru comenzi bulbi intrati https://www.ferma-gradina.ro/bulbi-de-flori/bulbi-de-toamna.html

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

numar telefon0724 239 143/ 0722 410 174 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Mai multe poze

Insecticid K-Othrine (20g, 100ml, 1L)

Nume produs Pret Cantitate
Insecticid K-Othrine WG 250 20G
36,30 RON
Insecticid K-Othrine SC 25 100ml
54,50 RON
Insecticid K-Othrine SC 25 1 L
329,00 RON

Prezentare

Insecticid K-Othrine- 25g/L deltametrincel mai puternic dintre piretroidele sintetice. Produs de igiena si sanatate publica. Combate in mod eficient gandaci, furnici, muste, tantari, molii, purici, plosnite, paianjeni din spatii publice, locuinte etc. 

Detalii

Insecticidul K-Othrine este un insecticid piretroid, ce are ca substanta activa Deltametrinul, considerat cel mai puternic dintre piretroidele sintetice.

K-othrine este omologat in igiena si sanatate publica pentru combaterea insectelor zburatoare, taratoare si ecto-paraziti (gandaci, furnici, muste, tantari, molii, purici, plosnite, paianjeni) din locuinte, birouri, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport etc. 

Cum actioneaza insecticidul K-Othrine

Modul de actiune este prin contact si ingestie. Substanta activa penetreaza extrem de rapid stratul de chitin al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Marele avantaj este lipsa de toxicitate reziduala, spatiile tratate putand fi folosite imediat, in doar cateva ore de la aplicare. In urma stropirii suprafetele nu se murdaresc, nu se pateaza si nu sunt lasate urme vizibile. Insecticidul K-Othrine este biodegradabil si nu se acumuleaza in mediul inconjurator. 

Substanta activa este Deltamethrin 25 g (25 %) ~ 250 g/ kg

Insecticidul K-Othrine are mai multe formulari:

- K-Othrine WG 250 20g (250 g/kg deltametrin) - sub forma de granule superconcentrate, dispersabile in apa. Prin dispersare in apa, produsul formeaza o solutie omogena, ce se pulverizeaza pe suprafete. Produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat. Timpul de actiune este indelungat=efect rezidual de la cateva saptamani pana la 6luni. Eficacitatea (mortalitatea) este de 91-100%. K-othrine WG250 20g se dilueaza in 10L apa, pentru o suprafata de 200mp.

K-Othrine SC 25 100ml/1L(25 g/l deltametrin) - sub forma de suspensie concentrata, de tip Flow. Formularea de tip Flow ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare. 50ml K-Othrine SC 25 se dilueaza in 5L apa pentru o suprafata de 100mp.Produsul actioneaza prin prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 90zile. Produsul actioneaza instantaneu, in momentul aplicarii, producand o mortalitate de 95-100%, pe o perioada de peste 91zile.


Mai multe informatii

Plante tratate Igiena publica
Insecte combatute Furnici, Gandaci, Molii, Muste, Plosnita, Purici
Ambalaj Fiola 10 ml, Fiola 5 ml, Flacon 1 L, Plic 20 g
Producator Bayer CropScience
Substanta activa Deltametrin
Aplicare Depozite, Spatii publice

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.