Insecticid K Othrine (20g, 100ml, 1L)

Insecticid K Othrine - 25g/L deltametrincel mai puternic dintre piretroidele sintetice. Combate in mod eficient gandaci, furnici, muste, tantari, molii, purici, plosnite, paianjeni din spatii publice, locuinte etc. 

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Carcteristici Insecticid K othrine

K Othrine este un insecticid piretroid, ce are ca substanta activa Deltametrin, considerat cel mai puternic dintre piretroidele sintetice.

K othrine este omologat in igiena si sanatatea publica pentru combaterea insectelor zburatoare, taratoare si ecto-paraziti (gandaci, furnici, muste, tantari, molii, purici, plosnite, paianjeni) din locuinte, birouri, spitale, hoteluri, diverse locuri publice, restaurante, cantine, unitati industriale cu profil alimentar, abatoare, depozite, centre comerciale, magazine, mijloace de transport etc. 

Cum actioneaza insecticidul K Othrine

Modul de actiune este prin contact si ingestie. Substanta activa penetreaza extrem de rapid stratul de chitin al insectelor, paralizandu-le sistemul nervos si provocandu-le moartea.

Marele avantaj este lipsa de toxicitate reziduala, spatiile tratate putand fi folosite imediat, in doar cateva ore de la aplicare. In urma stropirii suprafetele nu se murdaresc, nu se pateaza si nu sunt lasate urme vizibile. Insecticidul K Othrine este biodegradabil si nu se acumuleaza in mediul inconjurator. 

Substanta activa: Deltametrin 25 g (25 %) ~ 250 g/ kg

Insecticidul K Othrine are mai multe formulari:

- K Othrine WG 250 20g (250 g/kg deltametrin) - sub forma de granule superconcentrate, dispersabile in apa. Prin dispersare in apa, produsul formeaza o solutie omogena, ce se pulverizeaza pe suprafete. Produsul actioneaza prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat. Timpul de actiune este indelungat= efect rezidual de la cateva saptamani pana la 6 luni. Eficacitatea (mortalitatea) este de 91-100%. 20g K othrine WG 250 se dilueaza in 10L apa, pentru o suprafata de 200mp.

- K Othrine SC 25 100ml/1L (25 g/l deltametrin) - sub forma de suspensie concentrata, de tip Flow. Formularea de tip Flow ofera un raport optim intre eficacitatea biologica, remanenta si siguranta in aplicare. 50ml K Othrine SC 25 se dilueaza in 5L apa pentru o suprafata de 100mp.

Produsul actioneaza prin prin contact si ingestie, asigurand un efect de soc si un timp de actiune indelungat, pana la 90 zile. Produsul actioneaza instantaneu, in momentul aplicarii, producand o mortalitate de 95-100%, pe o perioada de peste 91zile.

 

Specificatii

Plante tratate Igiena publica
Producator Bayer CropScience
Substanta activa Deltametrin
Aplicare produs Depozite, Spatii publice
Ambalaj Fiola 10 ml, Fiola 5 ml, Flacon 1 L, Plic 20 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie