Ingrasamant pentru hortensia Florovit 1L

Ingrasamant pentru hortensia  Florovit 1L- Aplica cu regularitate acest ingrasamant si vei avea hortensii superbe care iti vor incanta privirea cu culorile lor vesele si calde.

 

15.9

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Ingrasamant pentru hortensia Florovit 1L- Aplica cu regularitate ingrasamantul cu un continut de azot, fosfor, potasiu si vei avea hortensii superbe care iti vor incanta privirea cu culorile lor frumoase, vesele si calde.

Caracteristici Ingrasamant pentru hortensia Florovit 1L

Hortensia este un arbust decorativ care detine multe flori colorate, cu inflorescente rotunde, globulare. Originara din Japonia si Asia de Sud-Est, hortensia este o planta care se adapteaza la mai multe tipuri de sol, de aceea s-a raspandit foarte usor. In Romania, hortensia este una dintre cele mai cautate si indragite plante pentru gradini si apartamente.

Ingrasamant pentru hortensia Florovit 1L este potrivit pentru toate tipurile de hortensii. Are in compozitie macroelemente- 6% azot, 4% fosfor si 5% potasiu si microelemente - 0.02% bor, 0.008 % cupru, 0.03 % fier, 0.015% mangan, 0.02% molibder, 0.015% zinc.

Se recomanda aplicarea cu regularitate la fiecare 14 zile, pentru o inflorire lunga si abundentaDe asemenea asigura si o culoare intensa florilor si frunzelor. Se poate aplica din luna aprilie pana in luna octombrie.

Pentru o utilizare usoara si precisa, Ingrasamant pentru hortensia Florovit 1L este dotat cu un capac dozator, care permite aplicarea precisa a ingrasamantului. 1L este suficient pentru prepararea a 100L de solutie. 

 

 

Specificatii

Plante tratate Hortensii
Producator Florovit
Elemente Azot (N), Bor (B), Cupru (Cu), Fier (Fe), Fosfor (P2O5), Mangan (Mn), Molibden (Mo), Potasiu (K2O), Sulf (S), Zinc (Zn)
Aplicare ingrasamant La radacina
Ambalaj Flacon 1 L

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie