Fungicid Sulfomat 80 PU (50 g, 250 g, 500 g, 1 kg)

Sulfomat 80 PU (sulf muiabil) este un fungicid de contact ce combate fainarea la pomi, legume si vita de vie.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Fungicid Sulfomat 80 PU - combate fainarea la pomi, legume si vita de vie

Cum actioneaza fungicidul Sulfomat 80 PU

Substanta activa este sulful, care actioneaza prin contact la nivelul frunzei sau a tulpinii printr-un mecanism de tip multi-site, cu risc scăzut de apariţie a fenomenului de rezistenţă a patogenilor. Efectul este preventiv dar şi curativ, prin intermediul vaporilor ce se formează in urma volatilizarii. Se previn infectiie patogene cu fungi si in secundar cele cu acarieni. Are un efect pozitiv asupra fotosintezei, si prin aceasta stimuleaza cresterea plantelor. 

Cum se aplica fungicidul Sulfomat 80 PU 

→ Mar - combate fainarea in doza de 0,3% (4,5 kg/ha)

→ Vita de vie - combate fainarea in doza de 0,4% (4 kg/ha)

→ Rapita - combate Erysiphe Communis in doza de 8 kg/ha

Se aplica in timpul vegetatiei, prin stropiri la avertizare. Recomandam efectuarea tratamentelor dimineata si seara, la temperaturi sub 25 grade Celsius.

Este indicat sa se faca 3 - 6 tratamente pe sezon, dintre care 1-2 inainte de a inflori. Durata actiunii produsului este de 10-15 zile de la aplicare.

Substanta activa este sulf 80 %. Sulful se foloseşte în diferite forme pentru formularea de fungicide simple şi compuse, utilizate în activitatea de protecţie a culturilor de grâu, orz, orzoaică, rapiţă, sfeclă de zahăr, tutun, morcov, tomate, ardei, castraveţi, pepeni verzi, măr, pirsic, agriş, coacăz, viţă de vie, plante ornamentale (trandafir) dar şi în silvicultură (stejar).

Specificatii

Plante tratate Arbusti fructiferi, Castraveti, Cereale paioase, Grau, Legume, Mar, Morcov, Orz, Orzoaica, Patrunjel, Pepeni verzi, Piersic, Plante ornamentale, Rapita, Sfecla de zahar, Silvicultura, Tomate, Trandafiri, Tutun, Vita de vie
Producator Mifalchim
Substanta activa Sulf
Boli combatute Fainare
Aplicare produs Vegetatie
Mod de actiune De contact, Preventiv si curativ
Ambalaj Plic 50 g, Punga 1 kg, Punga 250 g, Punga 500 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie