Bulbi Anemona de Caen Mr. Fokker 10 bulbi

Anemone stralucitoare mov, cu o inaltime de 20 - 40 cm.
11

Mai multe informații

Anemona de Caen Mr. Fokker face parte din grupul anemonelor de Caen. Floarea este stralucitoare, de culoare mov cu centru inchis la culoare si este preferata de fluturi. Creste pana la o inaltime de 20 - 40 cm.

Anemona de Caen Mr. Fokker infloreste la sfarsitul primaverii si inceputul verii, in functie de luna in care se planteaza.  

Ingrijire Anemona de Caen Mr. Fokker

Se planteaza toamna la o adancime de 3 - 5 cm si cu o distanta intre bulbi de 10 cm, cu varful in sus. Deoarece bulbii sunt deshidratati va recomandam sa puneti bulbii in apa cu o noapte inainte de a fi plantati. Aceste anemone sunt iubitoare de soare dar trebuie ferite de un soare prea puternic. Cel mai bine este sa le plantati in locuri cu insorire dimineata si cu semi umbra in timpul orelor amiezii. Nu ii place excesul de apa, de aceea va recomandam sa asigurati o drenare buna a solului. Bulbii vor produce mai multe flori daca pamantul este bogat in substante nutritive. Pe timpul iernii bulbii trebuie feriti de inghet.

Anemonele de Caen Mr. Fokker arata excelent daca sunt plantate de-a lungul bordurilor. Decorul va fi mai spectaculos daca bulbii sunt plantati in colonii. Se inmultesc rapid, de aceea sunt potrivite pentru aclimatizare. Se pot planta si in ghivece sau jadiniere. Se potrivesc si in aranjamente de flori taiate.

Specificatii

Producator Holland Park
Culoare Albastru
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Flori taiate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Stancarii
Inaltime 20-40 cm
Tip Lalea Nu e cazul
Tip Narcisa Nu e cazul
Perioada de plantare Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 6/7 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie