Batoane de ingrasamant Florimo pentru orhidee

Batoane Florimo- ingrasamant pentru orhidee, esential in cresterea si dezvoltarea frunzelor si a florilor plantelor de orhidee, cu contiunut de GUANO original.

15

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Batoane de ingrasamant Florimo pentru orhidee

Batoanele de ingrasamant Florimo pentru orhidee sunt un ingrasamant sub forma de batoane speciale, cu continut de substante nutritive.

Plantele se dezvolta viguros si devin decorative datorita frunzelor si a florilor. Se recomanda folosirea pentru orhidee, flori anthurium, plante bromelia si bonsaiuri.

Aceste batoane contin ingrasamant chimic EK, cu amestec de azot-9,2%, fosfor-7%, potasiu-7,8%, dizolvabil in apa, magneziu-2% si fier-0,08%. Acestea sunt absorbite repede si uniform de catre plante, facandu-le viguroase si decorative prin frunze si flori.

Substantele sunt legate intre ele de GUANO original- excremente acumulate de pasari acvatice si lilieci, un feretilizator natural foarte eficient, bogat in azot, potasiu si fosfor, trei elemente indispensabile in cresterea plantelor; un produs foarte utilizat in agricultura organica.

Aplicare Batoane de ingrasamant Florimo pentru orhidee

Tubul nutritiv se rupe in doua→ cele doua bucati se introduc in pamant, intre planta si marginea ghiveciului, de o parte si de alta a plantei→se uda in functie de nevoile plantei. Aceasta operatiune se repeta din 3 in 3 luni; in perioada noiembrie-februarie cantitatea folosita se reduce la jumatate.

Dozaj:

→ghiveci cu diametrul 12 cm- 0.5 baton

→ghiveci cu diametrul 15 cm- 1 baton

→ghiveci cu diametrul 18 cm- 1.5 baton.

Pentru plante/ghivece mai mari se mareste numarul de batoane in mod proportional.

Avertizari! Se tine departe de alimente, bauturi si hrana pentru animale. Se evita contactul cu pielea si ochii. La contactul cu ochii se spala repede cu multa apa si se consulta medicul. Se poarta manusi de protectie corespunzatoare. Se interzice aruncarea ambalajului sau a resturilor in rauri si lacuri.

Produs neinflamabil. Termen de valabilitate- 5 ani. Contine 12 bucati.

 

 

 

Specificatii

Plante tratate Anthurium, Bonsaiuri, Orhidee
Producator Matecsa Kerteszeti
Elemente Azot (N), Fier (Fe), Fosfor (P2O5), Magneziu (MgO), Potasiu (K2O)
Aplicare ingrasamant In pamant
Ambalaj Cutie 25 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie