Remorca motocultor

Remorca motocultor
Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Remorca pentru motosapa, 400 kg, basculabila, Rotakt-1

  Remorca cu o capacitate de 400 de kg. Se ataseaza dupa motosape. Cu sistem de basculare printr-un telescop. Cu frana pe tamburi si frana de picior. Beneficiaza de sezut si cutie pentru scule. Dotata cu roti pneumatice de 4.00-8.

  Mai multe
 2. Remorca pentru motosapa, 500 kg, basculabila, Rotakt-1

  Remorca Rotakt cu sistem de basculare a carui incarcatura poate ajunge la 500 kg. Atasare dupa motosape. Greutate de 120kg. Cu sistem de franare pe tamburi si frana de picior. Sezut confortabil cu cutie de depozitare. Suspensie pe foi de arc. Dotare cu roti pneumatice de 4.50-12.

  Mai multe
 3. Remorca-MGR-500kg

  Remorca MGR 500 kg cu sistem de basculare. Atasare dupa motosape. Ssistem de franare pe tamburi si frana de picior. Sezut confortabil cu cutie de depozitare. Suspensie pe foi de arc. Dotare cu roti pneumatice de 4.50-12.

  Mai multe
 4. Remorca motocultor Rotakt 450kg basculabila0
  Remorca pentru motocultor Rotakt este usor de manevrat, poate fi folosit pentru orice tip de motocultor si se poate transporta buruieni, fructe, legume, frunze, crengi usurand munca utilizatorului. Mai multe
 5. Remorca pentru motosapa, 350 kg, basculabila, Rotakt-1

  Este o remorca rabatabila cu o incarcatura de 350 kg. Atasare usoara in spatele motosapelor. Prevazuta cu sistem de franare pe tamburi, cu pedala de frana si picior de sprijin. Scaun confortabil si cutie de depozitare a sculelor.

  Mai multe
Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top