Pesticide

Ce sunt pesticidele?

Pesticide → produse chimice destinate combaterii daunatorilor plantelor si vectorilor biologici ai bolilor omului si animalelor. Daunatorii pot fi: insecte, buruieni, agenti patogeni, moluste, pasari, mamifere, microbi ce cauzeaza boli etc.

Pesticidele se utilizeaza in principiu ca produse pentru protectia plantelor si contin substante biologic active pentru controlul buruienilor, agentilor patogeni, insectelor, molustelor etc. ce pot cauza ravagii in culturile agricole sau in timpul stocarii, depozitarii produselor agricole.

Clasificarea pesticidelor:   

1) In functie de ce urmeaza a fi combatut: 

 2) Dupa structura chimica:

 3) Dupa gradul de toxicitate:

 • erbicide - folosite in combaterea buruienilor

 • pesticide organoclorurate

  • grupa I - extrem de toxice

  • fungicide - folosite in combaterea ciupercilor

 • pesticide organofosforice

 • grupa II - puternic toxice

 • insecticide - folosite in combaterea insectelor

 •pesticide organocarbamice

 • grupa III - moderat toxice

 • acaricide - folosite in combaterea acarienilor

 • pesticide nitrofenolice

 • grupa IV - toxicitate redusa.

 • moluscocide - folosite in combaterea melcilor

 

 

  • rodenticide - folosite in combaterea rozatoarelor

 

 

 • nematocide - folosite in combaterea viermilor

 

 

 

In oferta noastra gasiti o gama variata de pesticide doar din grupele III si IV de toxicitate (toxicitate moderata si redusa) pentru un control crescut al culturilor Dumnevoastra!

In functie de daunatorii tinta si/sau gradul de infestare a culturilor alegeti pesticidul potrivit care va ofera protectie maxima in cultura. Nu uitati ca reusita unui tratament consta in respectarea dozelor, modul si momentul aplicarii pesticidelor si de istoricul tratamentelor folosite anterior

 Venim si in ajutorul agricultorilor care opteaza pentru tratamentele naturale, compatibile cu agricultura organica. Fiti prietenos cu mediu, protejati randamentul culturilor folosind pesticide cu impact negativ mai scazut asupra mediului si obtineti alimente sanatoase  → Tratamente, insecticide naturale.

Utilizand corect pesticidele preveniti infestarea culturilor, cresteti profitul, asigurati marirea recoltei si dezvoltarea viguroasa a fructelor, legumelor.

Va oferim nu doar produse ci si solutii complete pentru cultura Dumneavoastra. Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati!

Desc

Articolele 1-9 din 215

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Insecticid Coragen
  Insecticid Coragen

  începând de la 4,70 RON

  Coragen® este un insecticid sistemic local, cu un nou si unic mod de actiune. Rezistent la spalare; dupa 2 ore de la aplicare nu mai este spalat.Protectie garantata de pana la 21 zile. Avantaj- timp de pauza pana la recoltare 1 zi la cultura de tomate, vinete, conopida, broccoli, varza.

  Mai multe
 2. Insecticid K-Othrine SC 7.5Flow 25ml

   K-Othrine SC 7.5Flow= deltametrin 7.5g/L, insecticid de igiena publica, combate in mod eficient muste, tantari, gandaci de bucatarie, molii, plosnite, purici etc din exterior sau interior. Usor de preparat si aplicat!  Nu pateaza, nu lasa urme vizibile dupa aplicare!  Mai multe
 3. Fungicid Amistar (azoxistrobin 250g/l)

  AMISTAR fungicid sistemic care contine azoxistrobin, cu spectru larg, utilizat pentru protejarea plantelor si a culturilor de bolile fungice din frunze si din sol. In acest moment, azoxistrobinul este singurul fungicid capabil sa ofere protectie impotriva celor mai importante grupe majore de boli fungice.

  Mai multe
 4. erbicid radial extra 60OD

   Erbicid Radial Extra 60 OD - combate pirul tarator si buruienile monocotiledonate anuale (mohor, iarba barboasa, costreiul din samanta) din porumb.

  Mai multe
 5. Fungicid Bellis
  Fungicid Bellis (200 g, 1 kg)

  începând de la 77,30 RON

  Fungicidul Bellis  previne si combate rapanul, fainarea si bolile de depozit (putregaiul amar, putrezirea amara, putrezirea umeda si putregaiul cenusiu)  la mar si par

   

  Mai multe
 6. Fungicid vita de vie Universalis 593SC 1L

  Fungicid vita de vie Universalis - impotriva principalelor boli: mana, fainare si putregai cenusiu ca efect secundar. Are un efect vitalizant, favorizand cresterea viguroasa a frunzelor, un butuc sanatos si curat de boli.

  Mai multe
 7. Fungicid Cidely Top

  Fungicid Cidely Top - previne si vindeca fainarea si bolile foliare la legume si capsun, avand 2 substante active (difenoconazol si ciflufenamid) si actionand translaminar

  Mai multe
 8. Insecticid impotriva mustelor Quick Bayt 2Extra WG10 62,5g

  Insecticid impotriva mustelor Quick Bayt 2Extra WG10 62,5g - efect rapid asupra mustelor din fermele de animale, depozite de gunoi, din afara zonelor de pregatire si servire a hranei

  Mai multe
 9. Banda adeziva pentru muste Bros 4 buc

  Banda adeziva pentru muste Bros 4 buc - naturala, nu se usuca si ramane activa timp de 1-2 luni

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 215

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top