Accesorii gard electric

Accesorii gard electric

Gardul elctric optim pentru protectia gradinii dumneavoastra, ingradirea animalelor sau protejarea culturilor de pradatori necesita achizitionarea mai multor componente.

Pe langa aparatele de gard electric si conductorul electric, mai este nevoie de izolatori si alte accesorii gard electric.

In paginile noastre veti gasi cu siguranta toate elementele necesare construirii unui gard electric eficient si durabil.

Putem gasi solutii personalizate! Contactati-ne! 

Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Baterie uscata alcalin? AKO 9 V 175 Ah

  Baterie uscata alcalina 9V 175 Ah - baterie gard electric, pastreaza tensiunea ridicata constanta.

  Mai multe
 2. Conector fir gard electric AKO

  Conector gard electric AKO - realizeaza conexiunea intre aparatului de gard electric si gard.

  Mai multe
 3. Tester gard electric Kerbl

  Tester gard electric Kerbl - instrument ce permite verificarea tensiunii pe gard, in diferite puncte pe linia electrica. Permite identificarea rapida a locurilor cu probleme (pierderi)  din instalatie.

  Mai multe
 4. Baterie uscata alcalin? AKO 9 V 120 Ah

  Baterie uscata alcalina 9V 120 Ah - baterie gard electric, generatoare de curent, pastreaza tensiunea ridicata constanta, iar aparatul pentru gard electric transmite o putere constanta catre gard.

  Mai multe
 5. Baterie uscata alcalina AKO 9 V 75 Ah

  Baterie uscata alcalina 9V 75 Ah - baterie pentru garduri electrice, pune in functiune aparatul de gard electric, contribuind toate la protejarea animalelor si culturilor agricole de pradatori.

  Mai multe
 6. Sistem de poarta AKO pentru gard electric

  Sistem de poarta AKO - sistem de poarta pentru gard electric, usureaza intrarea in zona delimitata de acesta si nu este indicat pentru gardurile de cai.

  Mai multe
 7. Maner poarta AKO pentru gard electric

  Maner poarta AKO - component al sistemului de poarta al gardurilor electrice, cu rezistenta ridicata la coroziune, disponibil in mai multe culori.

  Mai multe
Desc

7 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top