Fir si banda pentru garduri electrice

Fir si banda pentru garduri electrice

Fir si banda pentru garduri electrice

Gardul electric poate folosi diferite tipuri de conductori → fir si banda pentru garduri electrice.

In functie de tipul de gard pe care dorim sa il construim, numarul de fire variaza. Pot fi 3 sau mai multe fire din otel inoxidabil: 3 fire cu rezistenta la rupere 90 kg, 3 fire cu rezistenta la rupere 40kg sau 6 fire cu rezistenta la rupere 100 kg. Sunt subtiri si usor de folosit. Se potrivesc perfect pentru gardurile electrice temporare si cele permanente.

Benzile de gard electric contin 4 fire din otel, tesute intr-o panglica lata de 10mm, cu rezistenta la rupere de 60kg sau 90kg.

Firul sau banda pentru garduri electrice se vor amplasa la inaltimi diferite, in functie de animalele si culturile protejate.

In oferta noastra se regaseste fir si banda pentru garduri electrice AKO, calitate germana, din gama Basic sau TopLine PlusAcesta din urma, TopLine Plus contine un nou material conductor TriCond care garanteaza o conductibilitate ridicata (de 5 ori mai mare), durabilitate foarte mare pentru garduri medii si lungi, un transport al curentului de 5 ori mai mult in locul in care se atinge animalul. Siguranta de 5 X mai mare asigurata!

Ofera protectie animalelor si asigura-ti recoltele, folosind ceea ce se potriveste mai bine pentru tine din gama de fir si banda pentru garduri electrice!


Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Rola Banda Topline Plus (200m, 500m)
  Rola Banda Topline Plus (200m, 500m)

  începând de la 72,50 RON

  AKO TopLine Plus - rola banda pentru gard electric, latime 10 mm, cu care se imprejmuiesc zonele de pascut sau culturile agricole impotriva pradatorilor.

  Mai multe
 2. Rola fir AKO Basic 1000 m pentru garduri electrice

  Protejeaza-ti culturile si animalele cu rola fir Ako Basic1000 m, 3 conductoare din otel inoxidabil, lungimea gardului 1000 m. Profesionistii recunosc calitatea.

  Mai multe
 3. Rola fir AKO Basic pentru garduri electrice

  AKO Basic 250 m/500 m - fir pentru gard electric, cu lite din otel, rezistenta la rupere- 60 kg si lungimea gardului 150 m; ideal pentru parcele de pasune si garduri scurte.

  Mai multe
 4. Rola banda AKO Basic 250 m pentru garduri electrice

  AKO Basic 250 - banda pentru gard electric, formata din 4 lite de inox, rezistenta la rupere 60 kg si lungimea gardului de 250 m.

  Mai multe
 5. Rola fir AKO Topline Plus 400 m pentru garduri electrice

  AKO TopLine Plus 400 m - rola fir pentru gard electric, mediu sau lung- 6km, cu protectie UV, sarcina de rupere 100kg, formata din material conductor TriCOND, durabil si conductor deosebit.

  Mai multe
Desc

5 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top