Zdrobitor / Desciorchinator struguri ENO 15 Smalto

Savureaza un must bun! ENO 15 Smalto este un zdrobitor / desciorchinator care asigura zdrobirea rapida si desciorchinarea sigura a strugurilor. Avantaj maxim: functionare electrica si productivitate maxima de 1800kg/h!

2860

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Zdrobitor / Desciorchinator struguri ENO 15 Smalto

 Zdrobitor / Desciorchinator ENO 15 Smalto - utilaj folosit in vinificatie, pentru uz casnic sau semiprofesional. Cuva si carcasa sunt din tabla smaltuita. Capacitatea maxima de procesare este de 1600-1800kg/h. Utilajul este pus in functiune de un motor electric monofazat cu putere de 0.75kW.

Strugurii sunt zdrobiti cu ajutorul unei perechi de valturi, iar desciorchinarea lor este realizata de un ax cu palete din otel smaltuit. Materialul din care este realizat tamburul de desciorchinare este otel inoxidabil.

Zdrobitorul / desciorchinatorul ENO 15 Smalto are un snec cu ajutorul caruia strugurii sunt adusi in zona de zdrobire. Boabele zdrobite cad in cada printr-o sita din inox alimentar, iar ciorchinii sunt evacuati prin partea opusa sistemului de angrenare.  Mustuiala ajunge in vas prin partea de jos a utilajului.

Dimensiuni lungime x latime x inaltime →1.210x600x690 mm.

Greutate → 54kg.

Garantie → 2 ani.

 

Specificatii

Producator Eno Italia
Productivitate 1600-1800kg/h
Functionare Electrica
Productivitate 1600-1800 kg/h

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie