Vebitox Grau Gold 140g

Vebitox Grau Gold - Elimina soarecii si sobolanii cu cea mai buna momeala sub forma de graunte, pe baza de bromadiolona.

6

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Caracteristici Vebitox Grau Gold 140g

Vebitox Grau Gold - este o momeala raticida, sub forma de graunte, pe baza de bromadiolona. Soarecii de casa, sobolanii cenusi si negri sunt eliminati in mod eficient.

Substanta activa bromadiolona este creata special pentru soarecii si sobolanii care se hranesc cu cereale.

 Vebitox Grau Gold contine pliculete de 20g, gata de utilizat in interiorul si preajma cladirilor, locuintelor, beciurilor, garajelor, camarilor si gradinilor din imprejurimi.

Se vor folosi exclusiv in statii de intoxicare astfel:

  • Pentru soarecii de casa sunt nevoie 2-3 pliculete Vebitox Grau Gold/statia de intoxicare. Daca sunt necesare mai multe statii, acestea se vor pune la distanta de 10-15m una de cealalta, dar nu la mai putin de 5m.
  • Pentru sobolani se utilizeaza 4-8 pliculete Vebitox Grau Gold/statia de intoxicare. Daca este nevoie de mai multe statii, acestea se vor amplasa la distanta de 5-10m intre ele, dar nu la mai putin de 5m.

Substanta activaBromadiolona 0.0027g, benzoat de denatoniu 0.001g, coformulanti si substante ademenitoare. Contine agenti amarui astfel incat ingestia accidentala din partea copiilor sa fie prevenita.

 

Specificatii

Producator Vebi
Ambalaj produs 140 g
Substanta activa Benzonat de denatoniu, Bromadiolon
Utilizare Igiena publica
Daunatori combatuti Soarece de casa, Sobolan

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie