Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Motosape

Motosape

De ce o motosapa?
Cu o motosapa lucrarile agricole se fac mai usor si mai ieftin: o motosapa inlocuieste munca a 10-15 oameni iar calitatea lucrarilor este mai buna si confortul superior. Cu o motosapa se pot efectua lucrari de frezare/maruntire a solului, arat, bilonat, semanat, scos cartofi, transport cu remorca, dar si lucrari de cosire (la anumite modele cu priza de putere), cu ajutorul accesoriilor.

Motosapa versus motocultor

MotosapaIn esenta, diferenta dintre o motosapa si un motocultor consta in pozitia frezei. La motosape, freza este asezata de cele mai multe ori sub utilaj, transmisia facandu-se prin freza, in timp ce la motocultor freza este pozitionata dupa utilajul tractat prin roti, cu antrenare la priza de putere. 

MotocultorIn ultimii ani, motosapele au fost imbunatatite considerabil, ingloband caracteristici specifice motocultoarelor: putere mai mare, mai multe viteze, transmisie pe pinioane in baie de ulei, mai multe tipuri de accesorii care pot fi atasate. Asa ca, in limbajul uzual, motosapele sunt cunoscute acum si sub numele de motocultoare.

 Ce fel de motosapa sa aleg?

Alegerea unui anumit model de motosapa depinde de:

 - Suprafata de lucru: pentru o suprafata mica (mai putin de 0,5 ha) este suficienta o motosapa de putere mai mica. Pentru suprafete de peste 0,5 ha este nevoie de o motosapa profesionala iar pentru suprafete mari, de peste 2 ha e necesar un motocultor. Motosapele noastre au motoare termice cu functionare in 4 timpi, in baie de ulei, care functioneaza cu benzina sau motorina. Puterea motorului variaza intre 6.5 si 10 CP iar numarul de viteze variaza de la 1 inainte pana la 3 inainte + 1 in spate.

 - Tipul de lucrari: cu unele motosape se pot efectua doar lucrari simple de frezat pamantul, la altele pot fi atasate accesorii pentru lucrari de arat (plug) sau tractat (remorca). Toate motosapele noastre sunt livrate cu freze detasabile si segmentabile cu cutite, pentru reglarea latimii de lucru. Accesoriile optionale disponibile sunt: plug de arat, bilonat, scos cartofi, cultivator, set de roti metalice, remorca, dispozitiv de cosire. Latimea si adancimea de lucru sunt reglabile.

 - Modul de functionare al ambreiajului si transmisiei. Unele motosape au ambreiajul pe curea si transmisia se realizeaza pe lant, in timp ce alte motosape au ambreiajul pe ferodou uscat si transmisia pe pinioane in baie de ulei.

Articole 1 pina la 9 din 16 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 16 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.