Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Motocoase cu lama / Motocositoare

Motocoase cu lama / Motocositoare

Motocositoare BCSmotocositoare bcs

Motocositoarele BCS sunt cele mai populare din Europa. Utilajele BCS sunt masini multifunctionale fiabile, usor de manevrat, care necesita costuri reduse de operare si intretinere si carora li se poate atasa un numar mare de accesorii.

De ce sunt specialele motocositoarele BCS?

  • - Ghidon reversibil: Poate că trăsătura cea mai distincta și unica a unora din motocoasele BCS este rotirea ghidonului la 180 de grade, ceea ce permite transformarea cu usurinta a motocoasei intr-un motocultivator
  • - Ghidon ajustabil si anti-vibratieEste foarte confortabil, usor de utilizat si foarte versatil. Ghidonul motocoasei BCS poate fi reglat in sase pozitii in inaltime si in lateral, astfel incat operatorul poate gasi cu usurinta postura de lucru cea mai confortabila.
  • - Inversor rapid al sensului de mers: Pârghia roșie plasata pe ghidon permite o manevrare mai ușoară datorita posibilitatii de a schimba rapid sensul de mers.
  • - Selector de turație a roților: Numarul vitezelor variază în funcție de model, dar fiecare model este dotat si cu o pozitie neutră.
  • - Sistem de transmisie cu roti dintate: Motocoasele BCS se diferentiaza de alte motocoase prin utilizarea otelului calit si tratat termic, alaturi de rulmenti cu bile in baie de ulei. Aceasta nu numai ca ofera o rezistenta sporita, dar imbunatateste performanta prin minimizarea pierderilor in timpul transferului de putere.
  • - Ambreiaj cu auto-ventilatie: Ambreiajul nu necesita intretinere si este cu auto-ventilatie pentru a preveni supraincalzirea in timpul folosirii in regim de mare putere si pentru a asigura durata lunga de viata. 
  • - Stabilitate si manevrabilitate: Centrul de greutate al motocoasei BCS este proiectat jos, astfel incat stabilitatea sa fie foarte buna. 
  • - Motoare de calitate: Motocoasele BCS folosesc motoare de inalta perfrmanta, de la cele pe benzina Honda si Subaru (variind intre 5,5 si 13 CP) la cele pe motorina Lobardini.
  • - Diferential cu blocaj: Modelele profesionale de motocoase BCS sunt dotate cu diferential ce permite functionarea independenta a rotilor. Rotile pot fi blocate intr-o pozitie axiala pentru tractiunea pe terenuri alunecoase, moi sau dificile

9 Articol(e)

Tabel  Lista 

9 Articol(e)

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.