Suport inox BIB

Suport inox BIB - pentru o ambalare rapida in siguranta!!! Accesoriu util pentru imbutelierea sucurilor, lichidelor in Pungi BIB Ambalarea lichidelor prin metoda bag in box permite obtinerea produselor natural fara conservanti cu valabilitate lunga!

130

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Suport inox BIB - accesoriu util in imbutelierea sucurilor, lichidelor in pungi BIB. Pentru o ambalare rapida in siguranta!!!

 Caracteristici Suport inox BIB:

Ambalarea in pungile speciale Bag in Box (BIB), presupune imbutelierea lichidelor la temp. de 60-75ºC de aceea aceasta operatie trebuie realizata cu mare grija. Pungile cu lichid fierbinte trebuie manipulate cu prudenta pentru a preveni arsurile sau deterioararea pungilor, continutului etc.

Suportul inox BIB vine in ajutorul utilizatorilor → va tine punga BIB intr-o pozitie fixa in timpul umplerii cu lichidul fierbinte!!!

Avantaje:

     ◊ siguranta in timpul imbutelierii

     ◊ ambalare usoara si rapidasuportul confera o pozitie corecta a pungilor pe timpul umplerii 

Suportul inox BIB se fixeaza pe suprafata de lucru, dupa care se introduce partea cu robinet al pungilor BIB in orificiul suportului (dimensiunea suportului este compatibila cu diametrul robinetilor Vitop de pe pungile BIB ).

 

Specificatii

Producator UE

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie