Seminte tomate (rosii) VP1 F1/ "Tomata Roz" (250 sem.)

Seminte tomate (rosii) VP1 F1 - seminte profesionale de rosii extra-timpuriu, cu crestere nedeterminata; formeaza fructe globulare, de culoare roz intens, cu greutate medie de 250-280 g tolerante la crapare. Hibrid adaptat pentru ciclul scurt de productie, cu rezistenta crescuta la boli, virusi.

Mai multe informații

Seminte tomate (rosii) VP1 F1 - seminte profesionale de rosii extra-timpuriu, cu crestere nedeterminata; formeaza fructe globulare, de culoare roz intens, cu greutate medie de 250-280 g tolerante la crapare. Hibrid adaptat pentru ciclul scurt de productie, cu rezistenta crescuta la boli, virusi.

 Caracteristici tomate (rosii) VP1 F1

- planta compacta, cu port semideschis si cu internoduri scurte      

- toleranta buna a soiului fata de conditiile nefavorabile de crestere, plasticitatea il face sa poate fi cultivat in diferite zone ale tarii, atat in spatii protejate cat si in camp deschis

- fructele de tomate VP1 F1 cu fermitate buna si toleranta la crapare si micro-crapare sunt destinate comercializarii sau consumului in stare proaspata, pocesat

- soiul de tomate VP1 F1 prezinta rezistenta la: virusi (Tobacco Mosaic Virus-ToMV), Fusarium ( Fol: 0.1), Varticillium (V: 0), Cladosporium Fulvum (Cf5)

Specificatii

Producator Vilmorin
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu
Destinatie Conservare, Consum in stare proaspata
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite
Crestere Nedeterminata
Rezistenta la boli (HR/IR) ToMV / Fol: 0,1/ V:0 / Cf5
Greutate (g) 250-280
Cantitate 250 sem.
Capacitatea de pastrare dupa recoltare Nespecificat

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie