Seminte tomate (rosii) Mahitos F1

Seminte tomate Mahitos F1 - Rosii semitimpurii, generative, foarte productive, de tip beef, recomandate pentru cultivare in sere si solarii, rezistente la bolile tomatelor.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte tomate (rosii) Mahitos F1 - hibrid semitimpuriu, de tip generativ, foarte productiv. Se recomanda pentru cultura din ciclul I si II din spatiile protejate -sere si solarii, dar si pentru cea din camp deschis. Are crestere nedeterminata. Rezista foarte bine la transport si pastrare.

Caracteristici seminte tomate (rosii) Mahitos F1

Plantele au vigoare mare, un sistem radicular puternic, iar portul este deschis. Fructifica foarte bine, chiar si in conditii climatice dificile. Fructele sunt de tip beef, se coc uniform, fara umar verde. Ajung la o greutate cuprinsa intre 180-240g/fruct. Sunt ferme si nu se crapa; au un gust deosebit, fiind apreciate pentru consumul in stare proaspata.

Tomatele (rosiile) Mahitos F1 au rezistenta la virusul marmorarii slabe al tutunului, virusul petelor de bronz, patarea cafenie a frunzelor de tomate, fuzarioza, fuzarioza radacinilor, verticiloza, nematozi.

Specificatii

Producator Rijk Zwaan - Olanda
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Consum in stare proaspata, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Rezistenta la boli (HR/IR)
Greutate (g)
Cantitate 1.000 sem., 100 sem.
Capacitatea de pastrare dupa recoltare LSL

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie