Seminte Tomate Korall 1g

Seminte Tomate Korall - soi productiv, cu crestere determinata care dezvolta fructe foarte gustoase si atractive, cu rezistenta ridicata pentru transport.

3.9

Mai multe informații

Seminte Tomate Korall - soi productiv, cu crestere determinata care dezvolta fructe foarte gustoase si atractive, cu rezistenta ridicata pentru transport.

Caracteristicile Seminte Tomate Korall

Soiul de Tomate Korall cu o perioada de vegetatie medie 125-130 zileprezinta rezistenta la fusarium si verticilium  si este destinat cultivarii in camp liber.

Fructele dezvoltate de Seminte Tomate Korall de culoare rosie, sunt foarte atractive si au un gust deosebit → sunt recomandate mai ales pentru consum in stare proaspata.

Se recomanda consumul regulat de rosii, deoarece acestea sunt o sursa bogata in vitamine, compusi cu actiune antioxidanta etc. Licopenul, compusul care ii confera culoarea rosie fructelor de rosii, este un compus cu o capacitate antioxidanta pronuntata, care ajuta in prevenirea bolilor secolului, cauzate de stresul oxidativ, fiind un remediu important in prevenirea bolilor cardiovasculare si cancerului. Important: coaja rosiilor contine cele mai pronuntate cantitati de compusi activi!!!

Seminte Tomate Korall se seamana in rasadnita in luna martie la o adancime de 1 cm, si necesita o temperatura minima de 20ºC, dupa care se transplanteaza in camp in aprilie cand temperatura ambianta ajunge la 15ºC. Rasadurile se planteaza la o distanta de 30 cm intre rasaduri si la 70 cm intre randuri si se recolteaza in august.

Continutul plicului: 280-300 de seminte.

Specificatii

Producator ZKI
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Consum in stare proaspata
Sistem de cultura Camp
Crestere Determinata
Marime Nespecificat

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie