Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte tomate

Seminte tomate

Seminte tomate

Originale din zonele tropicale ale Americii de Sud, tomatele sunt legume indragite si cultivate in fiecare gradina. Exista soiuri de tomate cu crestere nedeterminata (se cultiva sustinute) si soiuri de tomate cu crestere determinata si pitica. Soiurile de tomate difera si in functie de marime, forma, culoare sau modul in care se coc. Exista tomate ale caror fructe se coc o singura data si soiuri ale caror fructe se coc succesiv.

In cultivarea tomatelor un loc important il ocupa rotatia culturilor. Nu se recomanda cultivarea tomatelor doi ani la rand pe acelasi teren sau unde au mai fost plantate alte legume solanacee (ardei, cartofi), pentru ca au daunatori comuni.

Ingrijirea tomatelor nu este foarte usoara. Rosiile au nevoie de multa apa si ingrasaminte. Solul se pregateste inca din toamna cu compost. Primavara, rasadurile se aseaza in gropi adanc si putin inclinat, si se acopera cu compost. Pe o planta se lasa 2-3 vlastari principali, care se leaga de un suport de sustinere. Pe masura ce plantele cresc se continua cu legarea. Periodic se indeparteaza lastarii laterali.

Irigarea rosiilor se face la baza tulpinii, nu pe frunze, cu multa apa. Fertilizarea se face periodic, cu ingrasamant verde diluat. Se recomanda asigurarea circulatiei aerului, mai ales in solarii.

Articole 1 pina la 9 din 50 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 50 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.