Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte flori anuale

Seminte flori anuale

Florile anuale

Florile anuale sunt plante cu o perioada de vegetatie de un an: se seamana la inceputul primaverii, infloresc pana vara-inceputul toamnei si mor odata cu venirea frigului.

Cateva sfaturi pentru cultivare

Uneori nu este nevoie de insamantarea de primavara deoarece semintele acestor plante cad pe pamant iar in primavara urmatoare vor da noi plantute. De exemplu, galbenelele (Calndula) si coltunasii (Tropaeolum) germineaza rapid si raman ani de zile in gradina.

Deoarece multe plante anuale au nevoie de timp destul de indelungat pentru a inflori, este nevoie de cresterea rasadurilor, care se face in conditii de lumina puternica. 

Pe la mijlocul lunii mai, cand nu mai exista riscul unor nopti cu temperaturi negative, micile rasaduri se transplanteaza in gradina. Pentru ca florile anuale sa infloreasca continuu intreg sezonul este nevoie ca pamantul sa fie bine pregatit. Se face o sapare adanca, se adauga nisip daca solul este tare, compact, sau compost daca solul este prea nisipos si se imbogateste cu ingrasaminte complexe organice si minerale. Pamantul trebuie sa aiba o structura granulara. Plantarea rasadurilor nu trebuie sa se faca in conditii climaterice extreme: caldura mare, vant puternic sau ploaie abundenta.

Pentru a sprijini dezvoltarea florilor dupa sase saptamani se aplica o noua doza de ingrasamant complex. Udarea regulata este una dintre cele mai importante sarcini de ingrijire. Solul prea arid favorizeaza formarea rapida a semintelor. Ruperea florilor ofilite sau ciupirea mladitelor stimuleaza cresterea si formarea de noi boboci.

Articole 1 pina la 9 din 220 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 220 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.