Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Seminte flori pachet ,,Vara inflorita"

Nume produs Pret Cantitate
Seminte flori Zorele (Ipomea tricolor) albastre 2g
2,50 RON

Stoc epuizat

Seminte flori Gura leului (Antirrhinum majus) amestec de flori 0,50g
2,50 RON
Seminte flori Petunii cu flori mici (Petunia hybrida multiflora) amestec de culori 0.25g
2,50 RON
Seminte flori Pufuleti Blue Mink (Ageratum mexicanum) 1g
1,50 RON

Stoc epuizat

Seminte flori Craite pitice (Tagetes erecta) Galbene 1g
2,50 RON
Seminte flori Alyssum alb - Lobularia Maritima 0.5g
1,50 RON

Stoc epuizat

Seminte flori Alyssum violet - Lobularia Maritima 0.3g
1,50 RON
Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa) mov 0.25g
2,50 RON

Stoc epuizat

Seminte flori Gomfrena Mix (Gomphrena globosa) 0.2g
1,50 RON

Stoc epuizat

Seminte flori Salvia (Salvia splendens) 0.3g
1,50 RON

Prezentare

Pachet de seminte pentru amenajarea unui rondou in zone insorite: Alyssum mov si alb, Gomfrena, Salvia, Craite, Pufuleti, Gura leului, Petunia, Zorele

Detalii

Pachet de seminte de flori anuale pentru amenajarea unui rondou in zone insorite

Semintele de flori anuale ofera un spectacol de culori din vara pana toamna. Am ales sapte flori anuale si o floare perena (alyssum, in doua culori ) usor de intretinut. Arata minunat atunci cand sunt semanate in grup. Florile pot fi semanate direct sau transplantate.

Dimensiunea rondoului propus in planul de mai jos este 9 x 3 m.

 

 seminte flori pachet vara inflorita

Compozitie Seminte flori pachet ,,Vara inflorita"

A. Seminte flori Alyssum alb, respectiv mov - Lobularia Maritima: floare perena, cu inaltime medie de 10 - 20 cm, cu flori mici, colorate in alb/mov, cu perioada lunga de inflorire. Se seamana la locul definitiv in aprilie-mai, la distanta de 15 cm x 15 cm. Infloresc din mai pana in octombrie

B. Seminte flori Gomfrena (Gomphrena globosa) sau Bumbuscuta: floare anuala, iubitoare de soare. Creste pana la 20 - 40 cm inaltime si se ramifica chiar de la radacina. Se seamana in ladite, in lunile martie - aprilie. Dupa 2-3 saptamani de la rasarire, plantutele se repica in cuiburi nutritive sau ghivece cu diametrul 6-8 cm. In luna mai, rasadurile se pot transplanta la locul definitiv, cu distanta de 25 - 30 cm. Infloresc din iulie pana in octombrie. 

C. Seminte flori Salvia Splendens: plantă anuală ce preferă locurile însorite, cu înălțime de 20 - 50 cm Se seamana in rasad in februarie - martie si se planteaza la locul definitiv in mai, la o distanta de 20 x 20 cm. Salvia infloreste din iunie pana in octombrie.

D. Seminte flori Craite pitice (Tagetes erecta) Galbene: flori anuale, pitice, cu aspect de tufa, ce cresc pana la 20 cm inaltime. Se intretin usor. Prefera zonele cu lumina si soare, sol bine drenat. Se seamana la locul definitiv in luna aprilie, la 2-2,5 cm adancime, fie pe randuri (cu 25 cm distanta intre ele), fie in cuiburi (3-5 seminte/cuib, cu distanta de 45-50 cm intre acestea). Infloresc din iulie pana in octombrie.

E. Seminte flori Pufuleti Blue Mink (Ageratum mexicanum) 1g - Plantă anuală mare iubitoare de soare, cu talie de 15 - 30 cm. Se seamana direct in aprilie la distante de 30 x 30 cm. Infloreste din iunie in octombrie.

F. Seminte flori Gura Leului (Antirrhinum majus) Magic Carpet Mix 1g - Planta anuala pentru locuri insorite. Creste intre 40 - 90 cm. Se seamana direct in aprilie, cu o distanta de 20 cm intre randuri si 40 cm intre plante. Infloreste din iunie in octombrie.

G. Seminte flori Petunii - Mix Amestec de culori (Petunia hybrida) 1g - Floare anuala pentru locuri cu soare. Creste 20 - 40 cm. Se seamana in rasad in februarie - martie. Se planteaza la locul definitiv in mai, la 20 cm intre randuri si 45 cm intre plante.Infloreste din iunie in octombrie.

H. Seminte flori Zorele (Ipomea tricolor) albastreflori anuale, cataratoare, cu crestere rapida, pana la 2-4 m inaltime. Fiecare floare rezista doar o zi. Se seamana in luna aprilie, la 2 cm adancime. Infloresc din iulie in octombrie .

Mai multe informatii

Necesar lumina Soare
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie
Utilizare Ronduri
Inaltime 20-80 cm, 4 m
Culoare Alb, Albastru, Galben, Mov, Portocaliu
Producator Agrosem CJ, Agrosem TG Mures, Kertimag Ungaria

Etichete produs

Foloseste spatii intre etichete. Foloseste ghilimele simple (') pentru fraze.

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.