Remorca motocultor Rotakt REM500

Remorca motocultor Rotakt REM500 cu sistem de basculare si incarcatura maxima de 500 kg se poate atasa dupa motosape. Sistem de franare pe tamburi si frana de picior. Sezut confortabil cu cutie de depozitare. Suspensie pe foi de arc. Dotare cu roti 5.00-12.

2298  2400

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Remorca motocultor Rotakt REM500 cu sistem de basculare si incarcatura maxima de 500 kg se poate atasa dupa motosape. Sistem de franare pe tamburi si frana de picior. Sezut confortabil cu cutie de depozitare. Suspensie pe foi de arc. Dotare cu roti 5.00-12.

Caracteristici Remorca motocultor Rotakt REM500

Remorca motocultor Rotakt REM500 vine in intampinarea clientilor ca si o varianta la posibilitatea transportului cu motocultorul a unei incarcaturi care poate ajunge pana la 500 de kg.

Aceasta se ataseaza foarte usor in spatele motosapei cu ajutorul boltului, utilizatorul beneficiind de un transport rapid si sigur, acolo unde se doreste.

Remorca este dotatat cu un sistem de frana mecanica pe tamburi cu frana de picior, suport pentru picioare si sistem manual de basculare.

De asemenea, obloanele laterale si cel din spate sunt rabatabile pentru a usura descarcarea.

Remorca motocultor REM500 din gama Rotakt se prezinta cu suspensii realizate pe foi de arc, pentru un confort marit in timpul transportului.

Utilizatorul mai beneficiaza de un sezut confortabil, scaun tapitat, reglabil fata-spate.

Constructia este una solida si rezistenta, iar pentru un transport eficient sunt prevazute roti cu dimensiunea de 5.00-12.

Dimensiunile cuvei sunt mari, de 142 x 101 x 35 cm, iar incarcatura recomandata este de 450 kg.

Remorca motocultor Rotakt REM500 cu greutatea de 120kg se potriveste tuturor motosapelor, care au posibilitatea de legare a remorcii in spatele acestora.

 

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

 

Specificatii

Producator Rotakt

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie