Pompa de stropit manuala Pandora (3L, 5L, 8L)

Ai grija de plantele tale de pe balcon sau terasa cu pompele de stropit manuale Pandora. Volum mic, pulverizare in ceata, ideale pentru ghivecele cu flori sau tufele decorative. 

Mai multe informații

Caracteristici Pompa de stropit manuala Pandora

Pompa de stropit manuala Pandora a fost conceputa pentru stropit plantele, arbustii, vita de vie, gazonul. Se pot adauga solutii chimice pe baza de apa cum ar fi: insecticide, fungicide, erbicide si ingrasaminte.

Pompa mai poate fi utilizata cu succes la deratizari pe suprafete mici sau la spalarea masinilor si a geamurilor.

Pompa de stropit manuala Pandora o regasim in 3 variante in functie de capacitate de 3L, 5L sau 8L. Rezervorul este confectionat din material plastic, rezistent la coroziune si la loviri, durabil si usor de folosit. Pentru o eficienta mai buna va recomandam sa nu incarcati rezervorul pana la capacitatea sa maxima.

Aceasta pompa are in dotare o duza de stropire inclinata, care se poate regla pentru stropire in jet, pana la pulverizare fina. Tija telescopica permite o pulverizare pe o suprafata mare si este prevazuta cu un declansator cu blocator on/off. Manerul este in forma de D pentru o pompare confortabila.

Forma cilindrica a pompei il face mai stabil si usor de folosit. Diametru bolului de umplere este de 13cm, ceea ce face mai usoara alimentarea cu apa si ajuta la economisirea ei. Recipientul are o gradatie exterioara pentru nivelul apei. Supapa de siguranta asigura eliberarea automata a aerului atunci cand presiunea din pompa atinge 2.76 bari. Va recomandam ca inainte de a deschide pompa pentru a alimenta sa trageti supapa pentru a elibera aerul din interior.

Pompa de stropit manuala Pandora poate fi purtata usor pe umar, datorita curelei, pe partea dreapta sau stanga. 

In functie de suprafata pe care doriti sa o acoperiti cu solutie avem trei variante ale pompei de stropit manuala Pandora:

 3L este recomandata pentru suprafete de pana la 180 m².

 5L este recomandata pentru suprafete de pana la 300 m².

 8L este recomandata pentru suprafete de pana la 420 m².

 

Specificatii tehnice Pompa de stropit manuala Pandora

-lungimea tijei de pulverizare: 37cm; 

-duza metalica

-tip stropire: ceata/jet

-debit solutie: 620 cmc/min la 3 bari presiune

-curea reglabila

-lance din inox

 

 

Specificatii

Producator Micul Fermier
Volum rezervor (l/gal) 5, 8 / 2,11, 3
Presiunea de lucru (bar) 3

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie