Polizor unghiular Makita 9565CVR 1400 W , disc 125 mm

Model profesional, cu motor puternic de 1400 W, cu rezerve mari de putere si reglaj electronic al turatiei. Amortizor de torsiune SJS ce decupleaza masina in momentul supra-sarcinii si evita reculurile. Pornire lina, fara socuri.

619

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Polizor unghiular Makita 9565CVR 1400 W , disc 125 mm

Descrierea produsului:

Polizorul unghiular Makita 9565CVR face parte din gama de polizoare mici, profesionale, care se prezinta cu un motor puternic de 1400 W si un reglaj electronic al turatiei, pentru a asigura un lucru confortabil si eficient la taierea si slefuirea materialelor. De asemenea, amortizorul de torsiune SJS decupleaza masina in momentul supra-sarcinii si evita reculurile, pentru o durata de viata mai indelungata a masinii.

Avantaje în utilizare:

Polizorul unghiular marca Makita 9565CVR vine in intampinarea clientului cu rezerve mari de putere date de motorul de 1400 W si asigura astfel un mod de lucru profesional la diferitele operatiuni.
Turatiile motorului pot fi reglate electronic cu ajutorul unei rotite, in functie de preferintele utilizatorului.
Design ergonomic dat de carcasa reductorului care permite o prindere foarte usoara, cu aparatoare din plastic care poate fi detasabila.
Impreuna cu manerul lateral cu pozitionare stanga / dreapta, utilizatorul beneficiaza de o ghidare mai mare la polizare si slefuire.
Modelul Makita 9565CVR de 1400 W este echipat cu amortizorul de torsiune foarte eficient Super Joint System, de decuplare la supra-sarcina, pentru cresterea duratei de folosinta a masinii.
Sistemul SJS protejeaza angrenajul masinii prin absorbtia socului cauzat de reculurile provocate de blocarea accidentala a discului in material.
Ca si element de siguranta, pornirea se face fara socuri, iar curentul este limitat la actionarea comutatorului, pentru pornirea lina.
Comutatorul este prevazut cu o dubla actionare si de asemenea are o pozitie de blocare pentru o functionare continua cu mentinerea constanta a turatiei.
Polizorul unghiular marca Makita dispune de o acoperire brevetata a rotorului in forma de zig-zag, iar statorul are o izolatie mult imbunatatita.
Masina mai dispune de perii de tip nou, cu deconectare, in suport brevetat.
Pentru a oferi siguranta, masina vine echipata si cu aparatoare de disc.
Dimensiunea discului de taiere este de 125 mm.

Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei.

 

Caracteristici tehnice:

 
Putere absorbita: 1.400 W
Turatia in gol: 2.800-11.000 min‾¹
Diametrul ext. al discului: 125 mm
Diametrul int. al discului: 22,23 mm
Filetul arborelui: M 14 x 2
Greutate conf.EPTA: 2,6 kg

Specificatii

Producator Makita
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Greutate (fara accesorii, kg) 2,6
Putere (W) 1400
Turatia in gol (rotatii/min) 2800-11000
Diametrul discului (mm) 125

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie