Motocultivator BCS 728 PS, Honda 9 CP, freza 66 cm

Motocultivator din gama BCS Italia, echipat cu motor HONDA performant de 9.0 CP pe benzina, seria GX 270. Dotare cu freza pamant de 66 cm si roti cauciuc de 4.00-10 cu janta reglabila. Ambreiaj hidraulic Power Safe. Viteze: 3 fata-3 spate, cu inversor rapid de sens. Ghidon reglabil si reversibil cu antivibratie. Cu frana de lucru si parcare. Priza de putere in baie de ulei.

16950

Mai multe informații

Caracteristici Motocultivator BCS 728 PS, Honda 9 CP, freza 66 cm                      

Motocultivatorul 728 PS face parte din gama de utilaje agricole a producatorului italian cu renume international BCS Italia si se compune din motoutilajul BCS 728 'Power Safe' plus freza de pamant cu o lungime de lucru de 66 cm cu prindere prin priza de putere. Modelul va asigura lucrari de calitate cu ajutorul motorului performant din gama producatorului mondial Honda GX 270 cu o putere ridicata de 9 cai pe benzina.

Avantaje in utilizare Motocultivator BCS 728 PS

Motocultivatorul BCS 728 PS este un motoutilaj multifunctional, dand clientului posibilitatea utilizarii cu succes a unei largi game de accesorii in diferite operatiuni de intretinere sau de cultivare a pamantului.

Atasarea lor se face rapid si usor la priza de putere a utilajului, cu un efort minim.

Un avantaj este dat de posibilitatea utilizarii frezei de pamant prin tractarea utilajului cu ajutorul celor 2 roti de cauciuc din dotare.

Beneficiaza de nu mai putin de 6 trepte de viteza, din care 3 in fata si 3 in spate, cu un inversor rapid al directiei de mers pozitionat pe maner.

Ghidonul are avantajul de a fi unul reglabil pe inaltime si reversibil pentru utilizarea accesoriilor de lucru anterioare sau posterioare.

Pentru siguranta, motocultivatorul este prevazut cu maneta pentru frana de lucru si cu posibilitatea stationarii pe tambur.

Siguranta suplimentara este data de modulul Power safe, un ambreiaj hidraulic eficient in baie de ulei cu o tehnologie avansata. Acest lucru permite utilizarea motocultivatorului BCS de catre oricine intr-o deplina siguranta, ambreiajul asigurand oprirea imediata cu o frana automata incorporata. Mai mult, ambreiajul hidraulic va avea o durata de viata indelungata fara intretineri si reglaje indiferent de accesoriul utilizat.

Confort ridicat dat de manerul ergonomic cu comenzi dintre care o maneta de ambreiaj moale si progresiva, maneta oprire motor cu blocator, acceleratie reglabila si maneta pentru rotirea ghidonului la 180 de grade. Astfel, manevrabilitatea este una ridicata cu comenzi multiple, actionate in deplina siguranta.

Motorul de 9.0 CP face parte din gama superioara a motoarelor Honda, seria GX 270, puternic, in 4 timpi cu baie de ulei, pe benzina.

Pornirea este usoara, la demaror, cu clapeta de soc, pentru pornirea la rece si dispozitiv Motor Stop combinat cu ambreiajul.

In cazul depozitarii mai indelungate a utilajului, exista si un robinet pentru inchiderea benzinei pentru protejarea motorului.

Priza de putere este una independenta cu angrenaj in baie de ulei si rotatii ridicate de 990 rot./min, pentru o durabilitate inalta.

Rotile din dotare sunt prevazute cu profil agricol de 4.00-10 si jante cu posibilitate de reglare.

Motocultivatorul BCS 728 PS de 9 CP se poate utiliza, pe langa maruntirea solului, la  urmatoarele activitati agricole: cosit, tuns gazon, arat, semanat, pentru scos cartofi, greblat, tocarea vegetatiei, curatat, inclusiv zapada, stropit si transport.

Accesorii optionale pentru motocultivatorul BCS 728 PS

 - mecanism transmisie cu bara cosire SF/Europa, carucior pentru cosit, dispozitiv tuns gazon, sapa cartofi, plug reversibil, roti metalice, greutati pentru roti, grebla adunat fan, tocator de vegetatie, perie rotativa, turbina/lama de zapada, cisterna de stropit, cultivator, semanatoare, presa baloti, remorca rabatabila.

Garantie:

24 LUNI persoane fizice, 12 LUNI persoane juridice!
Consumabilele nu intra sub incidenta garantiei. Livrarea se face fara ulei in baia motorului si in cutia de viteze! 

Caracteristici tehnice:                                                                                                                                                                                              

Tip motor: Honda GX 270
Putere: 6.7 kW / 9.0 CP
Ciclu functionare motor: 4 timpi
Combustibil: benzina
Trepte viteze: 3 fata / 3 spate
Tip ambreiaj: hidraulic, cu Power Safe
Priza de putere: angrenaj in baie ulei
Lungime lucru freza: 66 cm
Dimensiune roti: 4.00-10, cu janta reglabila
Ghidon: antivibratie, reversibil, reglabil
Inversor rapid sens de mers: Dotare de serie
Frana de lucru si parcare: Dotare de serie

Optiuni de achizitie:

-         proiecte prin fonduri europene

-         prin programul SEAP

Specificatii

Producator BCS
Putere (kW/CP) 6,7/9
Garantie 24 luni pentru persoane fizice, 12 luni pentru persoane juridice
Greutate (fara accesorii, kg)
Numar viteze 3 + 3
Mecanism transmisie ulei
Producator Honda

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie