Foarfeca pentru altoit Omega

Foarfeca pentru altoit Omega - foarfeca cu un singur cutit care formeaza taieturi de tip omega, potrivit pentru altoirea pomilor fructiferi, vitei de vie, citricelor si arbustilor ornamentali.

99

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Foarfeca pentru altoit Omega - foarfeca cu un singur cutit care formeaza taieturi de tip omega, potrivit pentru altoirea pomilor fructiferi, vitei de vie, citricelor si arbustilor ornamentali.

Mod de utilizare Foarfeca pentru altoit Omega :

Pas1. Asezati portaltoiul in foarfeca pentru a efectua sectionarea portaltoiului.sectiune.omegaRepetati opertatia pe altoi in mod omega cu Foarfeca pentru altoit Omega. Metoda Omega asigura a productivitate ridicata.

Pas2. Uniti cele doua: altoiul cu portaltoiul; daca difera diametrul portaltoiului de cel al altoiului, uniti cele doua parti in asa fel incat sa se realizeze zone de contact intre cele doua margini.

Pas3. Aplicati banda sterila infasurand-o peste zona altoita, incepand de jos in sus astfel incat sa fie acoperit intreg locul imbinarii. Banda sterila este necesara pentru a proteja altoiul de bacterii si de conditiile meteorologice nefavorabile.

Pas4. Folositi functiunea de foarfeca de gradina, pentru indepartarea lastarilor laterali nedoriti.

 

Atentie:

• Nu lasati unealta la indemana copiilor.

• Nu folositi foarfeca la altoirea crengilor uscate.

• Piesele in miscare ale Foarfecii pentru altoit Omega necesita lubrefiere permanenta.

Specificatii

Producator Taiwan

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie