Coada Vario ZM-V3 - Wolf Garten

Coada Vario ZM-V3 te ajuta sa ramai cu picioarele pe pamant! Ofera posibilitate variate de utilizare, in combinatie cu accesoriile multi-star® de la Wolf Garten.Taie crengi, culege fructe foarte usor si comod!

261

Mai multe informații

Usureaza-ti munca de ingrijire livada, iazuri sau bazine folosin produsele Wolf Garten (calitate germana). Simplu si comod, la un click departare!

Caracteristici Coada Vario ZM-V3

Coada Vario Zm-V3 este o unelata cu care puteti face lucrarile de ingrijire pomi si intretinere iazuri foarte usor si rapid. Este din aluminiu, foarte solida, cu manson de plastic. Nu ocupa foarte mare spatiu, astfel o puteti depozita oriunde intr-o magazie sau garaj.

Lungimea este variabila, 170-300cm, astfel va permite sa reglati dimensiunea dorita. Ideala pentru crengile inalte!

La coada Vario ZM-V3 se pot atasa accesoriile din gama multi-star®  pentru ingrijit pomi, livezi.  Acestea se pot schimba intre ele, dand plus de valoare cozii, in functie de lucrarea efectuata.

Accesorii gama multi-star® Wolf Garten- foarfeca de taiat crengile, culegatorul de fructe sau carligul pentru crengi. Acestea se vand separat.

Se pot face combinatii istete, pentru usurarea oricarei lucrari din livada/curte. Veti fi impresionat! Dupa prima utilizare veti regreta ca nu l-ati cumparat de mai demult.

 Uita de lucrarile dificile, la inaltime. Coada Vario ZM-V3 + accesoriile multi-star® le transforma in lucrari foarte rapide si usoare.

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificatii

Producator Wolf Garten

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie