Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Livrare rapida!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Bulbi Frezii

Bulbi Frezii

O gama larga de culori si un parfum floral ademenitor fac florile de frezii greu de refuzat. Sunt flori frumoase si elegante. Cu pana la opt flori pe tulpina, orientate in sus, florile de frezii sunt perfecte pentru flori taiate, care dureaza mult timp in vaza.

Bulbii de frezii se pot planta direct in pamant primavara devreme, iar toamna putem sa ii plantam in ghivece, tinute la locuri racoroase 10̊-14̊C, sau in spatii protejate.

Plantarea in spatii protejate este facuta indeosebi de floricultori (pentru a obtine flori timpurii) si trebuie sa tina cont de urmatoarele aspecte:

  1. Plantarea se face in perioada august-decembrie
  2. Bulbii se dezinfecteaza inainte de plantare cu solutii ex:DithaneM-45, Topsin 70 WDG, Captan 80WDG. Se vor tine in solutie aprox. 1-2 ore inainte de a-i planta.
  3. Se formeaza straturi de 120cm; bulbii se planteaza la adancimea de 8-10cm cu distanta intre ei pe rand la 6-10cm. (ce creaza o densitate aproximativ de 80-150 plante/mp)
  4. Pentru incoltirea bulbilor este nevoie de o temperatura cuprinsa intre 10-12°C
  5. Udarea se face in mod constant, avand grija sa se ude pamantul si nu tulpinile
  6. Solul necesar este unul bine drenat, fertil, pH 6,5-7,0, usor nisipos
  7. Intensitatea luminii are influenta semnificativa in cresterea si inflorirea florii

Pentru flori frumoase si deosebite este important ca bulbii de frezii sa fie plantati in locuri insorite, intr-un sol cu drenaj bun. Putem extinde perioada de inflorire, daca plantam bulbii la interval de cate 1-2 saptamani. 

Florile de frezii ofera imagini deosebite daca plantam bulbii in grupuri. Straturile de flori intr-o singura culoare ofera o imagine deosebita. Va punem la dispozitie bulbi de frezii, cate 10 buc /pachet, in culori diverse: alb, albastru, roz, portocaliu, galben sau mix de culori cu petale duble sau simple.

Include in planul de primavara aceste flori cu parfum deosebit! Alege nuantele care se potrivesc cel mai bine in gradina si balconul tau!

Vezi mai jos categoria de bulbi de frezii.

7 Articol(e)

Tabel  Lista 

7 Articol(e)

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.