Bulbi Anemona St. Brigid Mix 10 bulbi

Anemona cu floare dubla, cu o inaltime de 20 - 40 cm, amestec de culori
11

Mai multe informații

Anemona St. Brigit este o floare dubla, in culori ce variaza de la ros la mov si de la alb la roz. Albinele si fluturii iubesc foarte mult anemonele! Cresc pana la o inaltime de 20 - 40 cm.

Anemonele St. Brigit infloresc primavara, in functie de luna in care se planteaza.  

Ingrijire Anemona St. Brigit

Se planteaza toamna (august - octombrie) la o adancime de 3 - 5 cm si cu o distanta intre bulbi de 10 cm, asezati cu varful in sus. Bulbii trebuie tinuti la inmuiat cu o noapte inainte de a fi plantati, pentru o mai buna hidratare. Anemonele prefera lumina dar trebuie ferite de un soare prea puternic. Cel mai bine este sa le plantati in locuri cu lumina puternica dimineata si cu semi umbra in timpul orelor de amiaza. Anemonele trebuie ferite de excesul de apa, asigurand o drenare buna a solului. Bulbii vor produce mai multe flori daca pamantul este bogat in substante nutritive. Pe timpul iernii bulbii trebuie feriti de inghet.

Anemonele St. Brigit arata excelent daca sunt plantate de-a lungul bordurilor sau in stancarii. Decorul va fi mai spectaculos daca bulbii sunt plantati in grupuri. Se inmultesc rapid, de aceea sunt potrivite pentru aclimatizare. Se pot planta si in ghivece sau jadiniere. Se potrivesc si in aranjamente de flori taiate deoarece floarea se pastreaza mult timp.

Specificatii

Producator Holland Park
Culoare Amestec de culori
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Flori taiate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Stancarii
Inaltime 20-40 cm
Tip Lalea Nu e cazul
Tip Narcisa Nu e cazul
Perioada de plantare Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 6/7 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie