Bulbi Anemona de Caen Bride 10bulbi

Anemona delicata, cu o inaltime de 20 -40 cm, de culoare alba

11

Mai multe informații

Anemona de Caen Bride are o floare singulara de culoare alba. Impresioneaza prin simplitate si delicatete si atrage fluturii. Tulpina creste pana la o inaltime de 20-40 cm.

Anemona de Caen Bride infloreste in lunile mai - iulie. 

Ingrijire Anemona de Caen Bride

Se planteaza in lunile august - octombrie sau martie - aprilie la o adancime de 3 - 5 cm si cu o distanta intre bulbi de 10 cm, cu varful in sus. Va recomandam ca inainte de plantare sa tineti bulbii peste noapte in apa. Chiar daca se adapteaza bine unui loc partial insorit, prefera un loc cu soare din belsug. Cel mai bine este sa le plantati in locuri cu insorire dimineata si cu semi umbra in timpul orelor amiezii. Aveti grija ca solul sa nu fie prea umed asigurand buna lui drenare. Bulbii vor produce mai multe flori daca solul este bogat in substante nutritive.

Anemonele de Caen Bride pot fi grupate de-a lungul bordurilor. Cu cat vor fi grupati mai multi bulbi intr-un loc cu atat decorul va fi mai spectaculos. Sunt o alegere foarte buna daca doriti naturalizarea lor, deoarece se inmultesc rapid. Se potrivesc si ca flori taiate din ele obtinandu-se buchete excelente. Arata foarte bine si daca sunt plantate in ghivece sau jadiniere.

Specificatii

Producator Holland Park
Culoare Alb
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Utilizare Flori taiate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Stancarii
Inaltime 20-40 cm
Tip Lalea Nu e cazul
Tip Narcisa Nu e cazul
Perioada de plantare Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Circumferinta bulb 6/7 cm

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie