Motocoase cu lama / Motocositoare

Motocoase cu lama / Motocositoare

Motocositoare BCSmotocositoare bcs

Motocositoarele BCS sunt cele mai populare din Europa. Utilajele BCS sunt masini multifunctionale fiabile, usor de manevrat, care necesita costuri reduse de operare si intretinere si carora li se poate atasa un numar mare de accesorii.

De ce sunt specialele motocositoarele BCS?

 • - Ghidon reversibil: Poate că trăsătura cea mai distincta și unica a unora din motocoasele BCS este rotirea ghidonului la 180 de grade, ceea ce permite transformarea cu usurinta a motocoasei intr-un motocultivator
 • - Ghidon ajustabil si anti-vibratieEste foarte confortabil, usor de utilizat si foarte versatil. Ghidonul motocoasei BCS poate fi reglat in sase pozitii in inaltime si in lateral, astfel incat operatorul poate gasi cu usurinta postura de lucru cea mai confortabila.
 • - Inversor rapid al sensului de mers: Pârghia roșie plasata pe ghidon permite o manevrare mai ușoară datorita posibilitatii de a schimba rapid sensul de mers.
 • - Selector de turație a roților: Numarul vitezelor variază în funcție de model, dar fiecare model este dotat si cu o pozitie neutră.
 • - Sistem de transmisie cu roti dintate: Motocoasele BCS se diferentiaza de alte motocoase prin utilizarea otelului calit si tratat termic, alaturi de rulmenti cu bile in baie de ulei. Aceasta nu numai ca ofera o rezistenta sporita, dar imbunatateste performanta prin minimizarea pierderilor in timpul transferului de putere.
 • - Ambreiaj cu auto-ventilatie: Ambreiajul nu necesita intretinere si este cu auto-ventilatie pentru a preveni supraincalzirea in timpul folosirii in regim de mare putere si pentru a asigura durata lunga de viata. 
 • - Stabilitate si manevrabilitate: Centrul de greutate al motocoasei BCS este proiectat jos, astfel incat stabilitatea sa fie foarte buna. 
 • - Motoare de calitate: Motocoasele BCS folosesc motoare de inalta perfrmanta, de la cele pe benzina Honda si Subaru (variind intre 5,5 si 13 CP) la cele pe motorina Lobardini.
 • - Diferential cu blocaj: Modelele profesionale de motocoase BCS sunt dotate cu diferential ce permite functionarea independenta a rotilor. Rotile pot fi blocate intr-o pozitie axiala pentru tractiunea pe terenuri alunecoase, moi sau dificile
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Motocoasa Rotakt ROMTC87, 3.5CP, motor Briggs&Stratton-1
  Motocoasa Rotakt ROMTC87 este recomandata pentru pasuni, livezi dar si pentru a obtine furaj pentru animale prin taierea ierbii. Mai multe
 2. Motocositoare Rotakt MF360 + GC360 , 6.5 CP, 97 cm-1

  Motocositoare multifunctionala cu bara de cosire cu posibilitatate atasare freza de pamant. Motor Loncin de 6.5 CP pe benzina in 4 timpi. Cutie de viteze cu priza de putere. Viteze reversibile 2+2. Ghidon reglabil. Dotare cu bara de cosire Europa de 97 cm, mecanism de transmisie in ulei si roti de cauciuc.

  Mai multe
 3. Motocositoare BCS 615L MAX 6,5 CP baie ulei TORX 115 cm Europa Laser

  Motocositoare BCS 615L MAX 6,5 CP, baie ulei TORX, 115 cm Europa Laser, Honda 6.5 CP, 2+2, mecanism transmisie baie ulei TORX, bara de cosire 115 cm Europa Laser

  Mai multe
 4. Motocositoare BCS 615L MAX 6,5 CP baie de ulei TORX 115 cm SF

  Motocositoare BCS 615L MAX 6,5 CP, baie de ulei TORX, 115 cm SF, Honda 6.5 CP, 2+2, mecanism transmisie scurt baie de ulei TORX, bara de cosire 115 cm SF

  Mai multe
 5. Motocositoare BCS 615SL MAX 9 CP, baie de ulei TORX, 115 cm Europa Laser

  Honda 9 CP, 2+2, mecanism transmisie scurt baie de ulei TORX, bara de cosire 115 cm Europa Laser

  Mai multe
 6. Motocositoare BCS 615SL MAX 9 CP, baie de ulei TORX, 115 cm SF

  Motocositoare BCS 615SL MAX 9 CP, baie de ulei TORX, 115 cm SF, Honda 9 CP, 2+2, mecanism transmisie scurt baie de ulei TORX, bara de cosire 115 cm SF

  Mai multe
 7. Motocositoare BCS 620 MAX 9 CP, baie de ulei TORX, 115 cm SF

  Honda 9 CP, 4+3, mecanism transmisie scurt baie de ulei TORX, bara de cosire 115 cm SF

  Mai multe
 8. Motocositoare BCS 615SL MAX 9 CP, baie de ulei TORX, 145 cm SF

  Honda 9 CP, 2+2, mecanism transmisie scurt baie de ulei TORX, bara de cosire 145 cm SF

  Mai multe
 9. Motocositoare BCS 620 MAX 9 CP, ulei, 145 cm SF

  Honda 9 CP, 4+3, mecanism transmisie ulei Torx, bara de cosire 145 cm SF

  Mai multe
Desc

Articolele 1-9 din 14

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top