Masina de insurubat cu impact

Masina de insurubat cu impact
Masina de insurubat cu impact
Desc

6 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Masina de insurubat cu impact Makita 1200 W

  Scula electrica cu putere mare de impact, cu o greutate scazuta si cu moment de strangere inalt de 1000 Nm. Protectii de cauciuc impotriva zgaraieturilor. Maner lateral cauciucat. Portscula de 25.4 mm. Schimbare perii din exterior.

  Mai multe
 2. Masina de insurubat cu impact Makita 400 W

  Calitatea carcasei mecanismului din aluminiu de inalta durabilitate. Carcasa cilindrica cu un grad ridicat de rezistenta. Manson de cauciuc impotriva zgarieturilor. Intrerupator de tip basculant. Acces perii din exterior.

  Mai multe
 3. Masina de insurubat cu impact Makita 230 W

  Design atragator, destul de compact si o greutate foarte usoara, pentru a spori confortul. Lumina cu led incorporat in maner. Maner cauciucat, moale, antialunecare. Insurubare fara o actiune initiala de pregaurire.

  Mai multe
 4. Masina de insurubat cu impact Makita 280 W

  Usurinta in lucrarile de insurubare intr-un mod practic si rapid. Dimensiune compacta de doar 233 mm. Moment de strangere ridicat de 150 Nm. Carcasa de aluminiu rigid, care ofera o protectie sporita. Inversor de sens. Suport de prindere.

  Mai multe
 5. Masina de insurubat cu impact Makita 620 W

  Design foarte ergonomic datorita manerului, care este asezat pe centrul de greutate al masinii si care da o echilibrare perfecta. Moment de strangere inalt. Protectii in partea din fata si in spate. Comutator de tip basculant.

  Mai multe
 6. Masina de insurubat cu impact Makita 470 W

  Scula electrica practica si extrem de usoara. Maner asezat pe centrul de greutate al masinii, care da o echilibrare perfecta. Portscula cu cap patrat de 1/2”. Comutator stanga-dreapta aflat pe manerul central.

  Mai multe
Desc

6 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top