Masina de gaurit

Masina de gaurit
Masina de gaurit
Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
 1. Masina de gaurit Makita, DP4700, 510 W

  Moment de rotatie ridicat, chiar si la turatie mai joasa. Maner lateral cu montare stanga-dreapta, pentru ghidarea masinii. Selectare continua a turatiei, in functie de material. Functionarea stanga-dreapta, pentru operatiuni de infiletare si lucrari mai grele de insurubare.

  Mai multe
 2. Masina de gaurit Makita, DBM080, 1300 W

  Scula electrica puternica cu un motor de 1300 W pentru lucrul eficient si confortabil la operatiunile de gaurire. Mentinere constanta a turatiei motorului, in sarcina. Pornire lina la inceput. Controlul temperaturii si protectie la supracurent. Cuplaj mecanic de siguranta.

  Mai multe
 3. Masina de gaurit Makita, DP4003, 750 W

  Control ridicat prin constructia sa ergonomica. Maner lateral cu asezare pe stanga/dreapta, oferind o ghidare mai buna. Functionare stanga-drepta pentru lucrarile de infiletare sau de insurubare. Selectare continua, electronica a turatiei.

  Mai multe
 4. Masina de gaurit Makita, 6510LVR, 400 W

  Utilizare eficienta in operatiuni de gaurire, insurubare si infiletare, dar si zencuire. Moment de strangere mai ridicat atunci cand rotatiile sunt reduse. Functionarea stanga-dreapta, cu ajutorul unui comutator. Preselectarea continua a turatiei de tip electronic.

   
  Mai multe
 5. Masina de gaurit Makita, 6413, 450 W

  Design compact si ergonomic, cu o greutate redusa, dar care ofera o putere ridicata. Durabilitate mare data de constructia rulmentilor. Buton de blocare. Variatie de turatie. Comutator stanga-dreapta. Presiune exercitata pe axul burghiului.

  Mai multe
 6. Masina de gaurit Makita, 6408, 530 W

  Scula practica, utila cu un motor nou, imbunatatit, care are rezerve mari de putere si turatii ridicate. Constructie a carcasei masinii robusta. Mandrina rapida. Comutator cu functionare stanga-dreapta. Se poate utiliza si la colturile inguste.

  Mai multe
 7. Masina de gaurit Makita, 6305, 850 W

  Manevrabilitate ridicata datorita carcasei compacte si a greutatii usoare. Maner ergonomic cu suprafata de cauciuc moale. Maner suplimentar. Buton de blocare pentru functionarea continua. Limitator de adancime.

  Mai multe
 8. Masina de gaurit Makita, 6300-4, 650 W

  Design inovator, ergonomic. Asigura o functionare de calitate cu ajutorul celor 4 trepte de viteza, in functie de materialul prelucrat: 2 trepte mecanice si 2 trepte electronice. Zgomot mai redus. Recomandata si la mixarea materialelor.

  Mai multe
 9. Masina de gaurit Maktec 450 W
  Masina de gaurit Maktec 450 W
  Preț special 179,00 RON Preț standard 219,00 RON

  Design nou, mai ergonomic, cu o greutate redusa, care da un plus la usurinta in utilizare. Maner cauciucat, antialunecare. Buton de blocare asezat pe maner pentru o functionare continua. Mandrina rapida. Inversor de sens.

  Mai multe
Desc

9 Articole

pe pagină
Vizualizare ca Grilă Listă
To Top