Insecticid Midash 600 FS (imidacloprid 600 g/l) (100 ml, 1 l)

Insecticid Midash 600 FS - insecticid sistemic cu efect de lunga durata, formulat in special pentru tratarea semintelor. Produsul a fost retras de pe piata datorita expirarii omologarii. O varianta omologata si existenta pe stoc este Insecticid Midash Forte (imidacloprid 700g/l).

Mai multe informații

Insecticid Midash 600 FS - insecticid sistemic cu efect de lunga durata, formulat in special pentru tratarea semintelor destinate semanatului. Trateaza semintele inainte de semanat pentru protectia culturilor!

Caracteristici Insecticid Midash 600 FS:

- substanta activa,  imidacloprid este un neurotoxin din clasa neonicotinoidelor, cu actiune asupra sitemului nervos central al insectelor

- aplicat pe seminte, patrunde rapid in bob si o parte din substanta formeaza un strat protector in jurul semintelor ceea ce asigura o protectie impotriva daunatorilor din sol care vin in contact cu samanta (actiune de contact)

Insecticid Midash 600 FS prezinta un efect de lunga durata, din seminte se  transloca usor in toata planta, spre varfurile de crestere unde ataca daunatorii (actiune prin contact si ingestie)

Doza si mod de aplicare Insecticid Midash 600 FS:

- utilizat in doza de 1 l/t samanata (amestecat cu 6-7 l apa) Insecticid Midash 600 FS combate eficient gandacul ghebos la cultura de grau

- insecticidul trebuie aplica in asa fel incat sa asigura o acoperire uniforma pe toata suprafata semintelor

- tratamentul cu Insecticid Midash 600 FS nu afecteaza germinatia semintelor 

Substanta activa:

- imidacloprid 600 g/l, suspensie omogena

Specificatii

Plante tratate Grau
Producator SHARDA CROPCHEM Ltd.
Substanta activa Imidacloprid
Aplicare produs Seminte
Ambalaj Flacon 1 L, Flacon 100 ml

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie