Insecticid Midash Forte (imidacloprid 700 g/l) (2g, 20g, 100g)

Insecticid Midash Forte (imidacloprid 700g/l) - impotriva gandacului din Colorado si a musculitei albe de sera. Este un insecticid sistemic cu efect de lunga durata, peste 3 saptamani. Se aplica la cartof si la legume in spatii acoperite. 

PRODUS RETRAS DE LA COMERCIALIZARE!

Mai multe informații

Insecticid Midash Forte (imidacloprid 700 g/l) - impotriva gandacului din Colorado si a musculitei albe de sera. Este un insecticid sistemic cu efect de lunga durata, peste 3 saptamani. Se aplica la cartof si la legume in spatii acoperite. 

Caracteristici Insecticid Midash Forte (imidacloprid 700 g/l)

Substanta activa,  imidacloprid este o neurotoxina din clasa neonicotinoidelor, cu actiune asupra sitemului nervos central al insectelor. La scurt timp dupa aplicare patrunde in plante si nu este spalat de ploi. Dupa ingestie insectele nu se mai hranesc si mor. Efectul nu este unul de soc, dar este rapid. 

Insecticidul Midash Forte (imidacloprid 700g/l) are efect asupra unui spectru larg de insecte in toate stadiile lor de dezvoltare: ou, larva, adult 

Insecticidul Midash Forte are un efect de lunga durata, de peste trei sapatamani. Eficienta lui nu este afectata de temperatura. 

Doza si mod de aplicare Insecticid Midash Forte

La cartof se aplica in doza de 0,125 kg/ha impotriva Gandacucului din Colorado. Primul tratament se face cand apar adultii hibernanti, inainte sa depuna ouale.Al doilea tratament se face daca au mai aparut larve pe frunze.

La castraveti in spatii acoperite se aplica in doza de 0,02% (0,2 kg/ha) impotriva Musculitei albe de sera.

Se recomanda amestecarea cu un adjuvant, mai ales la plantele cu frunza lucioasa si cerata. Tratamentele se fac la aparitia daunatorilor si a primelor simptome. Pentru a nu se crea forme rezistente se recomanda alternarea cu insecticide din grupe chimice diferite.

Substanta activa Insecticid Midash Forte

- imidacloprid 700 g/l

Specificatii

Plante tratate Cartof, Castraveti solarii, Legume sera
Producator SHARDA CROPCHEM Ltd.
Substanta activa Imidacloprid
Aplicare produs Vegetatie
Ambalaj 2 g, Plic 100 g , Plic 20 g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie