Bulbi Anemona de Caen Mix 10bulbi

6,90 RON
Cod produs
kert.bulbi.anemona.caen.mix
Anemone in culori stralucitoare, cu o inaltime de 20 - 40 cm, amestec de culori.

Anemona de Caen are o floare singulara in culori stralucitoare ce difera de la rosu la mov si de la alb la roz. Putine flori se pot lauda cu o varietate mai de nuante dacat aceasta floare. Inaltimea tulpinei este 20 - 40 cm.

Anemona de Caen infloreste in lunile mai - iulie. 

Ingrijire Anemona de Caen

Se planteaza in lunile august - octombrie sau martie - aprilie la o adancime de 3 - 5 cm si cu o distanta intre bulbi de 10 cm, in colonii, cu varful in sus. Va recomandam ca inainte de plantare sa tineti bulbii peste noapte in apa. Chiar daca se adapteaza bine unui loc partial insorit, prefera un loc cu soare din belsug. Cel mai bine este sa le plantati in locuri cu insorire dimineata si cu semi umbra in timpul orelor amiezii. Sunt sensibile la umiditate, de aceea solul trebuie sa fie bine drenat. Cu cat solul este mai bogat in humus, cu atat bulbii vor produce mai multe flori. 

Anemonele de Caen sunt potrivite pentru borduri si stancarii, dar si ca flori taiate. Sunt alegerea excelenta pentru naturalizare deoarece se inmultesc rapid. Cu cat vor fi plantati mai multi bulbi cu atat decorul va fi mai spectaculos. Pot fi plantate si in ghivece sau jadiniere cu conditia sa nu fie plasate la caldura. 

Mai multe informații
Utilizare Flori taiate, Ghivece si jardiniere, Grupuri, Stancarii
Marime bulb 6/7 cm
Perioada de plantare Septembrie, Octombrie, Noiembrie, Decembrie
Necesar lumina Semi-umbra, Soare
Perioada de inflorire/coacere Mai, Iunie, Iulie
Inaltime 20-40 cm
Culoare Amestec de culori
Producator Holland Park
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsBulbi Anemona de Caen Mix 10bulbi
Rating-ul dumneavoastră
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.