Cosul meu:

0 produs(e) - 0,00 RON
Nu aveti nici un produs in cosul de cumparaturi.

0

Din 1992. Seminte, pesticide, unelte, utilaje, garduri electrice, irigatii - Tel: 0724 239 143, 0722 410 174 - Transport cu Posta, Nemo, Fan, Urgent, DPD

Preluam comenzi de bulbi cu plantare toamna!

Te ajutam sa gasesti cea mai potrivita solutie!

0724 239 143/ 0722 410 174/ Suntem si pe SEAP! 

Transport GRATUIT la comenzi cu valoare de minim 500 lei, in limita a 20kg! 

(cu exceptia utilajelor si sculelor, turbei presate si ingrasamintelor solide, in localitatile cu acoperire)

Irigare prin picurare

Irigare prin picurare

Irigarea prin picurare reprezinta o metoda practica de udare a culturilor legumicole, floricole, culturi de vita de vie, pomil fructiferi utilizat de toti agricultorii atat in gradinile familiale cat si in fermele horticole.

Succesul metodei irigarii prin picurare consta in numeroase avantaje pe care le ofera, cum ar fi:

- reducerea volumului de apa utilizat - irigarea prin picurare previne risipirea apei de udare, deoarece apa este directionat exact la radacinile plantelor, spatiul dintre randuri ramanand uscata. Sistemul de irigare prin picurare permite dozarea exacta a cantitatii de apa in functie de cultura, conditii climatice, momentul de dezvoltare al cultruilor, reducand astfel pierderile prin evaporarea apei din sol de la radacinile plantelor si scurgerile apei in adancimea solulu, unde planta nu o mai poate folosi.

- economie de timp si energie - in acelasi timp permite udarea intregii culturi, nu necesita resurse umane sau materiale suplimentare, iar pomparea apei se realizeaza la o presiune normala, cu pompe de ape mici, care nu consuma multa energie

- permite fertirigarea culturilor - aplicarea fertilizantilor odata cu apa, intr-o doza exacta, bine controlata asigura eficienta maxima a acestora. In unele cazuri, cu sistemul de irigare prin picurar,  pot fi aplicate si anumite tratamentelor fitosanitare adaugand in apa anumite insecticide sau fungicide. 

- contribuie la dezvoltarea armonioasa a culturilor - asigura irigarea continua a culturilor si permite reglarea debitului de apa in functie de cultura, fenofaza de dezvoltare, conditii climatice etc

- previne aparitia bolilor, daunatorilor  si reduce lucrarile de combatere a buruienilor - apa este directionata strict la radacina plantelor, nu ajunge pe frunze, nu se creeaza conditii favorabile de dezvoltare a daunatorilor, agentilor patogeni, in plus spatiul dintre randuri ramane uscat prevenind astfel aparitia si dezvoltarea in abundenta a buruienilor

- usor de proiectat si montat - in oferta noastra gasiti toate elementele necesare pentru realizarea unui sistem de irigare prin picurare cu succes la Dumneavoastra acasa: benzi de picurare, filtre cu sita inoxelemente de conectare (teu, dop, robinet, cot, mufa etc.). 

Pentru a veni in ajutorul Dumneavostra si a va usura munca va prezentam si o schema generala al unui sistem de irigare prin picurare:

Schema irigare prin picurare

schema instalatie irigare prin picurareProfitati de avanatajele sistemelor de udare prin picurare, asigurati si Dumneavoastra fiecarei plante in parte picaturile de apa indispensabile dezvoltarii lor optime! Pentru informatii suplimentare contactati-ne si noi va ajutam sa alegeti exact produsele de care aveti nevoie pentru un sistem de irigare proiectat nevoilor Dumnevoastra!

Articole 1 pina la 9 din 17 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Articole 1 pina la 9 din 17 in total

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Tabel  Lista 

Newsletter
Ferma Gradina
Inscrieti-va la newsletterul nostru pentru a fi la curent cu promotiile oferite de magazinul nostru.