Roti motosapa, metalice, 40 cm, Rotakt

Roti metalice motosapa cu diametrul de 40 cm pentru sporirea aderentei in timpul utilizarii motosapei la arat, bilonat, scos cartofi, etc. Usureaza lucrarile, cu control ridicat. Vin in dotare cu 2 perechi de axuri pe hexagon, cu dimensiunea de 23 mm pe interior.

310

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Roti metalice pentru motosapa, 40 cm, Rotakt

Descrierea Rotilor metalice motosape:

Rotile metalice pentru motosape au un diametru total de 40 cm; se folosesc in locul rotilor de cauciuc pentru a usura lucrarile agricole cu ajutorul motosapei.

Utilizatorul va beneficia de o aderenta sporita si de un control si confort ridicat in timpul activitatilor desfasurate in gradini sau la culturile din camp.

Motosapa va efectua cu ajutorul rotilor metalice lucrari de calitate la folosirea accesoriilor, cum ar fi: cultivatorul, plugurile de arat, bilonat sau cel de scos cartofi.

De asemenea, rotile metalice pentru motosape pot fi folosite si in cazul transportului motosapei cu remorca pe drumuri mai greu accesibile sau prin zapada.

In pachet se vor gasi si doua axuri hexagonale cu diametrul interior de 23 mm pentru prinderea directa a rotilor metalice pe axul de iesire al transmisiei motosapei.

Constructia lor este una rezistenta, iar prinderea pe motosapa se realizeaza usor printr-un bolt cu siguranta.

Rotile metalice pentru motosape, 40 cm, se pot monta atat pe motosapele Rotakt, cat si pe celelalte variante de motosape care au axul transmisiei de 23 mm pe hexagon.

Pretul este pentru o pereche de roti metalice pentru motosape.


Specificatii

Producator Rotakt

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie