Seminte varza alba Multima F1

Seminte vara alba Multima F1- Varza alba recomandata pentru consum in stare cruda si pentru murat, cu recoltare continua din iunie pana in noiembrie.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte varza alba Multima F1- hibrid semitardiv. Se recomanda pentru culturile de vara si toamna in camp. Plantarea se poate face continuu, incepand din martie pana la mijlocul lunii august; asa se poate recolta de la inceputul lunii iunie si pana in noiembrie.

Caracteristici seminte varza alba Mutlima F1:

Varza alba Multima F1  are frunzele cerate puternic, sunt fine si au rezistenta ridicata fata de boli si atacul de trips. Au un gust dulce, fara iuteala. Capatana este aplatizata, de culoare verde-proaspat, cu structura fina si cotor scurt. Poate ajunge la o greutate medie cuprinsa intre 1,5-3 kg. Calitatile de mai sus o fac potrivita pentru consum in stare proaspata si pentru industrializare -murare in intregime sau murare ca frunze taiate. Suporta bine temperaturile ridicate din vara, dar si conditiile de sol nefavorabile.

Perioada de vegetatie este de 80-85 de zile de la plantare, putand ramane in camp pana la 100-110 zile, fiind rezistente la crapare.

Densitate: 35 000-40 000 plante/ha, cu schema de plantare 60X50cm sau 60X40cm.

Specificatii

Producator Rijk Zwaan - Olanda
Destinatie Conservare, Consum in stare proaspata, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp
Rezistenta la boli (HR/IR) nespecificat
Interval maturitate (zile) 80 - 100
Greutate (kg) 1,5 - 3
Cantitate 1.000 sem., 10.000 sem., 2.500 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie