Seminte varza alba Gintama F1

Seminte varza alba Gintama F1- Varza alba de vara si toamna, destinata consumului in stare cruda, dar si industrializarii, cu capatana rotunda, usor aplatizata.

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte varza alba Gintama F1- hibrid semitimpuriu. Se poate planta de la inceputul lunii martie, continuand pana la jumatatea lunii iulie, atat ca cultura principala cat si secundara.

Caracteristici seminte varza alba Gintama F1:

Varza alba Gintama F1 are foliajul viguros, ceea ce ajuta capatana sa fie protejata de loviturile mecanice. Nu este sensibil la boli, bacterii si trips. Sistemul radicular este puternic, oferind o buna rezistenta la seceta, iar plantele nu sunt predispuse la inclinare. Capatana este rezistenta la crapare, putand ramane pe teren pana la 30-40 de zile peste perioada optima de vegetatie, pastrandu-si calitatile. Are structura densa, frunze fine, cu gust dulce, iar cotorul este subtire, de lungime medie. Prima recoltare se face la o greutate medie 1,5-2 kg, putand ajunge la 4-4,5kg, cand destinatia verzei este industrializarea. Are rezistenta la fuzarioza.

Densitate: 35 000-45 000 plante/ha, cu schema de plantare 60X50cm sau 60X40cm.

Specificatii

Producator Rijk Zwaan - Olanda
Destinatie Consum in stare proaspata, Industrializare, Pastrare
Sistem de cultura Camp
Rezistenta la boli (HR/IR) HR: Foc: 1
Interval maturitate (zile) 85 - 115
Greutate (kg) 1,5 - 2, 4 - 4,5
Cantitate 1.000 sem., 10.000 sem., 2.500 sem.

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie