Seminte Mix Tomate Zaira, Dorca, Sandybelle 0.5g

Seminte Mix Tomate Zaira, Dorca, Sandybelle 0.5g – amestec de soiuri timpurii si extratimpurii, cu forma si culori diferite. Fructele de mici dimensiuni au aroma puternica, dulce si sunt ideale pentru consum in stare proaspata.

 

 

4.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Mix Tomate Zaira, Dorca, Sandybelle 0.5gamestec de soiuri timpurii si extratimpurii, cu forma si culori diferite. Fructele de mici dimensiuni au aroma puternica, dulce si sunt ideale pentru consum in stare proaspata.

 

Caracteristici Seminte Mix Tomate Zaira, Dorca, Sandybelle 0.5g

Mix de soiuri tipurii si extratimpurii, cu crestere nedeterminata. Pentru a recolta fructe de calitate, se recomanda palisarea plantelor. Acest mix de tomate snack este format din: tomate Sandybelle (forma cilindrica, culoare maro inchis – negru), tomate Zaira (culoare rosie, cu forma alungita) si tomate Dorca (de culoare portocalie, forma rotunda).

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Mix Tomate Zaira, Dorca, Sandybelle 0.5g

Semanare: martie, intr-un spatiu protejat; aprilie – mai, in camp. Rasadurile obtinute in luna martie pot fi transplantate in aprilie – mai.

Recoltare: iulie – septembrie.

Bogate in beta-caroten si vitamine, tomatele snack Zaira, Dorca si Sandybelle contribuie la imbunatatirea aspectului pielii si vederii. Consumate in stare proaspata, aceste soiuri de tomate snack ofera un gust puternic si dulce preparatelor culinare.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu, Timpuriu
Destinatie Comercializare, Consum, Consum in stare proaspata, gradini hobby
Sistem de cultura Camp, Sere si solarii incalzite, Solarii neincalzite
Crestere Nedeterminata
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie