Seminte ardei mix Adelin, Ariesan 1g

Seminte Ardei mix Adelin, Ariesan 1g – amestec de ardei tip “snack”, ce au crestere nederminata. Utilizati acest mix de ardei dulci pentru a oferi o pata de culoare atat salatelor de legume, cat si muraturilor de iarna.

4.5

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Ardei mix Adelin, Ariesan 1g – amestec de ardei tip ,,snack”, cu crestere nederminata. Utilizati acest mix de ardei dulci pentru a oferi o pata de culoare atat salatelor de legume, cat si muraturilor de iarna.

Caracteristici Seminte ardei mix Adelin, Ariesan 1g

Acest amestec de ardei snack este recomandat pentru culturile in camp deschis. Plantele de ardei Adelin si Ariesan cresc ramificat, sub forma unor tufe bine aerisite. Ardeii Adelin dezvolta fructe mici, usor alungite, de culoare oranj, iar ardeii Ariesan au fructe galbene, rotunde, de mici dimensiuni.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte ardei mix Adelin, Ariesan 1g

Semanare: martie, in rasadnita. Transplantarea rasadurilor se poate face in luna mai, la distanta 70 cm x 25 cm. Pentru o crestere optima, plantele necesita un sol fertil, permeabil si temperaturi intre 15 si 35 grade Celsius.

Recoltare: august - octombrie.

Datorita dimensiunilor reduse, ardeii Adelin si Ariesan se pot consuma proaspeti, drept gustare (,,snack”), in salata de legume, alaturi de anumite preparate culinare sau conservate.

Specificatii

Producator Agrosel
Perioada de vegetatie Semi-timpuriu
Destinatie Conservare, Consum in stare proaspata
Sistem de cultura Balcon, Camp
Culoare Galben, Portocaliu
Marime 30 - 50g

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie