Seminte Mazare pentru salate 60g

Seminte Mazare pentru salate 60g – lastari crocanti, fragezi si dulci, care aduc un important aport de fibre, proteine si vitamine organismului uman. Va recomandam sa ii consumati in salate sau alaturi de platouri reci.

 

6

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Mazare pentru salate 60glastari crocanti, fragezi si dulci, care aduc un important aport de fibre, proteine si vitamine organismului uman. Va recomandam sa ii consumati in salate sau alaturi de platouri reci.

 

Caracteristici Seminte Mazare pentru salate 60g

Mazarea pentru salate este destinata culturilor mici, pe balcon sau pervaz. Pentru a creste lastari sanatosi, gustosi si dulci, udarea trebuie sa se faca moderat. Necesita amplasarea intr-o zona insorita a casei. Se pot consuma lastarii taiati 5cm deasupra pamantului, atunci cand acestia ating inaltimea de 10 cm. Mazarea pentru salate rasare de doua ori din aceeasi semanare.

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Mazare pentru salate 60g

Semanare: se face intr-o lada sau tava umpluta pana la jumatate cu pamant. Semintele de mazare se imprastie pe suprafata respectiva, se acopera si mai apoi se uda.

Recoltare: dupa 10–12 zile de la semanare.

Lastarii de mazare ajuta la reglarea glicemiei, prevenirea anemiei, buna functionare a sistemului digestiv si reducerea nivelului de colesterol. Bogata in vitamine, fosfor, calciu, potasiu si aminoacizi, mazarea pentru salate aduce beneficii semnificative atat copiilor, cat si adultilor.

 

 

 

Specificatii

Producator seminte Kertimag
Perioada de vegetatie Extra-timpuriu, Continua
Destinatie Comercializare, Consum in stare proaspata, gradini hobby, Industrializare
Sistem de cultura Balcon, Ghiveci
Marime Mica

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie