Seminte Leustean 2g

Seminte Leustean 2g – planta perena, ale carei lastari, frunze si seminte se utilizeaza la aromatizarea preparatelor culinare. Se pastreaza deshidratate sau congelate.

4

Cantitate

Cumpără în rate?

Mai multe informații

Seminte Leustean 2gplanta perena, ale carei lastari, frunze si seminte se utilizeaza la aromatizarea preparatelor culinare. Se pastreaza deshidratate sau congelate.

 

Caracteristici Seminte Leustean 2g

Leusteanul este o planta perena, ce poate atinge 1 metru inaltime si dezvolta flori galbene. Este un condiment apreciat si des utilizat in bucataria romaneasca. Cultura de leustean are nevoie de o temperatura intre 15 si 19 grade Celsius, nivel moderat de lumina si umiditate. Acest ambalaj contine seminte ce prezinta un invelis organic. Cantitatea de seminte din plic acopera o suprafata de 200-240 metri liniari.  

 

Instructiuni de semanare si recoltare Seminte Leustean 2g

Semanare: martie – aprilie, in spatii protejate, la distanta 50-60 cm x 25-30 cm.

Recoltare: aprilie – octombrie, se face esalonat.

Bogat in vitaminele A si C, eucaliptol si quercitina, leusteanul ajuta la tratarea acneei si a problemelor respiratorii, mentinerea sanatatii ficatului si a inimii. Aceasta planta aromatica ofera un gust intens supelor, ciorbelor si se imbina armonios cu branzeturile, cartofii, mierea si morcovii.

Specificatii

Producator Agrosel
Durata de viata perena

Recenzii

Nu a fost postată nici o recenzie. Vă rugăm să nu ezitați să ne împărtășiți părerea și să scrieți prima recenzie!

Adăugați o recenzie