Seminte profesionale sfecla

Seminte profesionale sfecla

Seminte de sfecla rosie, profesionale, hibrid

Sfecla rosie, leguma minune, se cultiva pentru radacina tuberizata bogata in vitamine, saruri mnerale, protide, glucide si acizi organici.

Radacina sfeclei rosie se foloseste in consumul proaspat, industrial- industria alimentara (colorant) si conservare, pastrare

Semintele profesionale de sfecla rosie se seamana direct in camp, iar dintre cele mai bune culturi premergatoare sunt tomatele, ardeii, castravetii, vinetele, ceapa, mazarea etc. Se pot infiinta culturi timpurii, pentru consum de sfecla rosie pe timp de vara sau culturi de toamna,pentru consum proaspat iarna si pastrare.

Pentru a infiinata o cultura de sfecla rosie trebuie sa stim ca aceasta are nevoie de soluri bogate in humus,si potasiu= determina intensitatea culorii, soluri cu textura mijjlocie, fara exces de umiditate, cu pH 6-7. Cantitati de apa mai mari sunt necesare in perioada de germinare a semintelor si in prima faza de ingrosare a radacinilor(iulie-august).

Sfecla rosie este pretentioasa la caldura si umiditate excesiva=sporeste sensibilitatea plantelor la boli. In oferta noastra se evidentiaza seminte profesionale de sfecla rosie cu toleranta la mana→ ex. Zeppo F1(soi extratimpuriu), rezistenta la Cecospora si Alternaria- ex. Boro F1 si toleranta buna la temperaturi scazute- ex. Action F1

Sfecla rosie se recolteaza mecanizat, ex. Akala F1 sau manual, inainte de venirea inghetului.

In paginile noastre online gasiti seminte profesionale de sfecla rosie de la producatori renumiti precum Bejo Zaden, Olanda, Clause, Franta, Rijk Zwaan, Olanda. Sunt soiuri hibrid, selectate, productive si rezistenta ridicata la boli/conditii nefavorabile de cultura.

Tu care hibrid il alegi din oferta de seminte profesionale de sfecla rosie?

 

Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

7 Articole

pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.