Seminte profesionale porumb

Seminte profesionale porumb

Seminte de porumb zaharat, profesionale, hibrid

Fie ca esti un gradinar pasionat si vrei sa te bucuri de legume proaspete si la indemana, fie ca esti un legumicultor porfesionist si doresti sa comercializezi porumb de calitate clientilor fideli, oferta noastra de seminte profesionale de porumb zaharat vine in intampinarea ta cu seminte hibrid, ambalate la pliculete de 50 seminte pana la 5000 seminte sau 1kg.

Cautand in paginile noastre, cu siguranta vei gasi seminte profesionale de porumb potrivite pentru tine, deoarece au urmatoarele avantaje: dezvolta plante viguroase, rezista la boli si conditii nefavorabile de cultura, stiuletii sunt uniformi, boabele dulci si sunt foarte productive.

Poti alege seminte profesionale de porumb in functie de:

-perioada de vegetatie- extratimpuriu (Mv Julius F1=suporta bine frigul), timpuriu/semitimpuriu sau semitardiv.

-rezistenta la bolile specifice porumbului zaharat, precum patarea si uscarea frunzelor, virusul mozaicul Dward, patarea cenusie a frunzelor, rugina comuna, putregai umed, taciunele porumbului.

-destinatie- pentru comecializare, consum proaspat, industrializare, congelare.

Exista cateva soiuri de seminte profesionale de porumb deosebite precum Landmark F1 germineaza in sol rece, este indicat pentru cultura timpurie sau Puma F1 = prezinta rezistenta ridicata la seceta.

Suntem siguri ca te-am convins, comanda acum ceea ce se potriveste petnru tine din categoria de seminte profesionale porumb!

>>> Venim in ajutorul cultivatorilor de porumb zaharat cu un erbicid omologat, selectiv pentru soiurile de porumb zaharat - Erbicid porumb zaharat Laudis OD 66

Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 11

Pagină
pe pagină
Setați descendent
Vizualizare ca Grilă Listă

Articolele 1-9 din 11

Pagină
pe pagină
Setați descendent
© 2020 ferma-gradina.ro.Toate drepturile rezervate.